Hamilton: Teško mi je zamisliti da napustim Mercedes

Vijesti

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 8 komentara

Lewis Hamilton kaže da mu je jako teško zamisliti situaciju u kojoj napušta Mercedes, što je potpuno razumljivo s obzirom na nevjerojatan uspjeh kojeg je imao u ekipi od 2014. godine do danas.

Toto Wolff je nedavno rekao da je tijekom pregovora s Hamiltonom oko novog ugovora naišla neizbježna tema eventualnog prelaska u Ferrari, što vjerojatno svakom vozaču jednom padne na pamet tijekom F1 karijere.

Hamilton kaže da ne pamti na što se točno Wolff referirao, ali uz osmijeh kaže da svaki vozač u pregovorima mora spomenuti Ferrarijevo ime.

“Toto je vrlo inteligentan čovjek i imamo sjajne pregovore i razgovore.”

“Ja sam s Mercedesom od svoje 13. godine i vrlo je teško zamisliti da sam negdje drugdje.”

“Nikad nisam tajio da sam obožavatelj Ferrarija, pogotovo njihovih automobila. Imam li u planu ići negdje drugdje? Još nemam planove za budućnost. Trenutno uživam voziti za ovu ekipu.”

“Nevjerojatno je ovo što ostvarujemo zajedno i planiram raditi s ovom ekipom da postane najuspješnija momčad svih vremena. To je moj trenutni cilj i jedini fokus.”


Odgovor

8 komentara

  1. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Mislim da Hamilton ima samo još jedan izazov pred sebom i ako to napravi smatram (zasigurno i on, ako mu je zbiljan plan preći) da bi ti bio dijamantno sjajan kraj karijere.

    Dakle ako osvoji preostala dva naslova (vrlo vjerovatno) V6 hibridne ere i 2021. zbilja predze u Ferrari te bude u konkuretnom crvenom bolidu, osvoji naslov s Ferrariem…ne samo da je pobjedio jednog Michaela Schumachera po pitanju brojki već i sam Mercedes koji mu je pružio naslove prvaka.S razlogom bi se smatrao najvećim faktorom u modernoj F1.

    To bi bilo to, nakon toga može doma i okačit kacigu o klin, s tim bi ‘prešao igricu’.



    15
    12

    3
    • Max Verstappen 1
      Multi 21 Prikaži

      Slažem se. Mislim da bi se zacementirao u debatama za GOAT s navedenim potencijalnim uspjesima.



      4
      3

      1
      • Niki Lauda
        wapi Pretplatnik Prikaži

        Ja bi se uvrijedio da me zovu kozom. :)

        Oni zadnji su po prirodi stvari najbolji svih vremena, jer F1 napreduje, vozači su bolji danas nego što su bili nekad. Današnje G sile i opterećenja vratova, broj kontrola na bolidu o kojima vozač vodi računa…. Općenito razumijevanje raznih faktora koji čini performanse bolida – sve je to na razini koja nikad nije bila viša.



        3
        3

        0
  2. Mclaren
    raca Prikaži

    Kada bi otišao u Ferrari i da osvoji bar jedan naslov, moglo bi se reći da je napravio uistinu nešto impresivno. Pravak u dvije najbolje ekipe u povijesti i u najboljoj ekipi novijeg doba u f1. To bi bili skalpovi. McLaren, Mercedes, Ferrari. Voljeli ga ili ne, on odavno ima svoju karizmu i već sada je među tri najboljih svih vremena



    5
    2

    3
  3. Kimi Raikkonen 7
    Hydroid prime Prikaži

    Istina je da je od kada je došao u F1 uvijek imao jako dobar bolid za razliku od Alonsa, Raikkonena itd. Mislim da velika vecina navijaca ferrarija ne priznaje sve te njegove pobjede i smatra da je on zapravo daleko iza nekih vozaca iz proslosti. Ali ako ode u ferrari onda ce promjeniti ploču. Odjedanput ce mu sve priznati. Tako im je smetao i Vettelov prstić u red bullu pa na kraju im je goat. Tako je to ??.



    1
    0

    1
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      Meni nije toliko smetao taj “prstić” u Red Bullu (naravno, volio bi da je Ferrari/Alonso, osvojio barem jednu titulu), a pogotovo mi isti nije goat (ni blizu). Ali, RB je tada radio sveukupno bolji posao i tjt.
      A ovaj drugi, preš`o, ne prešo u Ferrari, uzeo ili ne titulu sa Ferrarijem (i bez obzira na statistike na kraju karijere), takođe za mene nikada neće biti goat (mada će biti bliži tom pojmu, nego gore pomenuti). Takođe, i sada (kao i prije 7-8-9 godina za Alonsa, volio bi da je Vettel/Ferrari osvojio jednu titulu), ali Benz godinama radi (puno) bolji posao i tjt.
      Uglavnom, nijedan od trojice pomenutih mi nisu nešto posebno dragi (prstić mi je ipak malo draži od ove dvojice, ne znam, možda je to do ličnosti, karaktera,…..), ali ja navijam prvenstveno za Ferrari i ako sam mogao (posljedično) navijati za Alonsa, te sada za Vettela, moći ću i za Hamiltona, pa čak i za Maxa, jbga, ako bi prešli u Ferrari. :chill:
      Mada, kako stvari stoje, ne vjerujem da će se nešto usrećiti…. :rofl:



      7
      7

      0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      Kome je to Vettel goat molim te mi obajsni? On cak nije 2 puta proglasen najboljim vozacem u sezonama kada je osvajao naslove. Btw ja navijam za Ferrari oduvjek i sve njihove vozaca ali Vettela nevol8m, nikad nisam niti hocu.



      1
      -1

      2
  4. Alfa Romeo
    rapante Prikaži

    Svaki vozač ima želju da vozi za Ferrari tako i on,i po meni će se to dogoditi.Drugo,mislim da bi Hamiltonov prelazak u Ferrari bio možda čak motivirajući za Ferrari i vjerujem da bi ih Ham probudio jer po meni on je jedan od najboljih vozača u zadnjih nekoliko godina. Vettel nije na razini,a Leclerc je još malo premlad.



    2
    -2

    4

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.