F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video podsjetnik: Vettel, Alonso i Button unutar 1,5s prestižu 7 backmarkera u Monaku

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

VN Monaka 2011.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Sebastian Vettel 5 Crash Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Nesto slicno je i jedini nacin da ova utrka bude zanimljiva..  2

  0
 2. Stefan Bellof pigmalion Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Hm….. 2011. – a,……. hm, hm,…….
  Dva bolida Mercedesa, nigdje na vidiku….. čini se da je Rosberg na 14. mjestu……. vidi se jedan srebrni, ali čini se da je baš taj Rosberg ( backmarker )….. nevjerovatno……

  Tri bolida u borbi za prvo mjesto, i to RB, Ferrari i McLaren….. prije 8 godina…..  2

  0