F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Vettel i Norris komentiraju Leclercove poruke na team-radiju

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što se primirila drama s kvalifikacija VN Azerbajdžana britanski portal Racefans pronašao je novu temu za diskusiju s vozačima. Tako su Sebastiana Vettela pitali što misli o porukama koje je Charles Leclerc govorio ekipi preko team-radija, misleći pritom na samokritičnost mladog Monegažanina koji je često bio vrlo strog prema samom sebi kad bi napravio pogrešku.

“S radio porukama je nezgodno to što ih slušate dok ne znate u kakvom smo psihološkom stanju u tom trenutku.”

“Ono što želim reći – idete najbrže što možete u svakom trenutku i mislim da je potpuno normalno da nećete odgovoriti na isti način kao što bi odgovorili da sjedite doma na kauču i opuštate se uz piće. Žuri vam se i mislim da je to jednako za sve vozače.”

– Sebastian Vettel

“Očigledno, ovo je naša strast, naš život i jako nam je stalo do toga što se događa na stazi. Mislim da je normalno da zvuči uzbuđeno jer smo svi uzbuđeni. Želimo pobijediti i želimo voziti najbrže što možemo. Rekao bih da je to prilično normalno, i to je dobar znak.”

“Da zvučite potpuno opušteno vjerojatno biste kasnije dobili pitanje – “Marite li vi za ovo? Zvučite tako opušteno. Što ne valja s vama?” Mislim da je to dobar znak, emocije su dio sporta kao što bi i trebale biti.”

– Sebastian Vettel

Lando Norris se složio sa svojim starijim kolegom, te je rekao da on još i više psuje u svojoj komunikaciji na team-radiju.

“Nije to samo moja reakcija ili reakcija vozača, i vi ćete vjerojatno opsovati ako pogriješite. To napravite jer ste naživcirani.”

“Vjerojatno je isto za sve. Nije to samo slučaj s Charlesom ili sa mnom. Mislim da većina vozača bude naživcirana ako ne učine nešto kako bi trebalo. Rekao bih da smo slični u tom pogledu kako ja komentiram sebe kad ne učinim nešto kako bih trebao.”

– Lando Norris

“I am so stupid” – Bahrein 2018.

“I am stupid” – Azerbajdžan 2019.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

8 komentara

 1. Mercedes QFlash82 Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  U svakom slučaju bolje je biti samokritičan nego arogantan i umišljen.
  Max bi već našao izgovor..  18

  9
 2. Jim Clark Vettel-Ferrari Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Slažem se s Vettelom i Norrisom i dobro razumijem Leclerca u ovakvim situacijama, jer sam i sam nekoć dok sam se bavio sportom znao sebe častiti sličnim epitetim kad bi pravio greške, koje ponekad samo ti primjetiš.

  Nadam se da će Leclerc iz ovog izaći jači, kao što mu je u prošlosti uglavnom bila praksa :D  6

  0
 3. Mclaren raca Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ljudski je pogriješiti, a još je ljudskije to priznati i bit samokritičan  6

  0
 4. Red Bull grga Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Netko je spomenuo Ivaniševića?


  0

  0