F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Podsjetnik na uzbudljivo otvaranje F2 sezone u Bahreinu

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Gotovo mjesec dana prošlo je od otvaranja nove sezone Formule 2 u Bahreinu. Akcija će se napokon nastaviti ovog vikenda na ulicama glavnog grada Azerbajdžana, Bakua.

Utrke u Bahreinu nisu razočarale po pitanju uzbudljivosti, a ako kojim slučajem niste pratili te utrke, pogledajte zašto biste ovog vikenda trebali popratiti Formulu 2.

Glavna utrka:

Sprint utrka:

Prošle su godine u Bakuu slavili sadašnji F1 vozači, Alexander Albon i George Russell, a tko će to uspjeti ove godine, saznat ćemo u idućim terminima:

Petak, 26. travnja:
Slobodni trening - 09:00
Kvalifikacije - 13:00
Subota, 27. travnja:
Glavna utrka - 10:00
Nedjelja, 28. travnja:
Sprint utrka - 11:10

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj