Massa: Trebali smo ovaj rezultat

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa osigurao je treću startnu poziciju na startnom gridu za VN Velike Britanije nakon što je u posljednjim minutama kvalifikacija jedini uspio popraviti svoje vrijeme, što je bilo dovoljno da preskoči momčadskog kolegu Bottasa i zauzme treću poziciju. Williams je tako pobijedio Ferrari u današnjim kvalifikacijama i osvojio treću i četvrtu startnu poziciju. Brazilčevo najbolje vrijeme je čak osam desetinki sporije od pole vremena koje je postavio Hamilton, ali je i dalje bilo dovoljno za treću poziciju, mada je Bottasa i Massu dijelilo samo 70 tisućinki.

“Fantastičan dan za nas. Nevjerojatno je vidjeti toliko mnogo ljudi na tribinama, ovo je za nas, za naš tim domaća utrka, tako da mislim da su gledatelji uživali kada su vidjeli mene i Valtterija [Bottasa] na trećem i četvrtom mjestu. Nas dvojica uvijek imamo male međusobne okršaju u kvalifikacijama, danas sam ja uspio sklopiti sjajan krug na samom kraju kvalifikacija. Jako sam sretan, mislim da sutra možemo imati dobru utrku, pogotovo u borbi protiv Ferrarija. Današnji rezultat je jako bitan za nas u timu, da vidimo da možemo biti ispred Ferrarija s oba bolida, i nadam se da možemo isto ponoviti i sutra.”


Odgovor

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Da vidimo hoće li biti treća sreća za Ferrari, ili će ih Williams ponovno dobiti. Ferrari ima brži bolid, ali to nije dovoljno za pobijediti, što gledamo od Bahreina.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.