Formula 1 ukinula “F1 Vision” i planira uvođenje usluge za smartphone

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 0 komentara

Formula 1 u svojoj ponudi više nema uslugu “F1 Vision”, i to samo godinu dana nakon što su preimenovali iz FanVision i ponudili na većini prošlogodišnjih utrka.

F1 Vision je gledateljima na tribinama omogućavao gledanje utrka uživo na iznajmljenim specijaliziranim mobilnim uređajima uz slušanje team-radija, a ove godine to će biti moguće samo na utrkama na kojima usluga bude “financijski isplativa”. U ovom trenutku sigurno je samo da će biti na VN SAD-a u Austinu.

“2018. smo uslugu Fan Vision donijeli u novom brendu F1 Vision, te smo ciljali na poboljšavanje iskustva za posjetitelje utrka. S poboljšanom tehnologijom i boljim operativnim sustavom zadovoljili smo tisuće klijenata,” izjavili su iz Formule 1 za britanski portal RaceFans.

“Tijekom ovog perioda prikupili smo vrlo zanimljive informacije od naših navijača diljem svijeta i čini se da smo se složili da F1 Vision ne bude u ponudi za sezonu 2019.”

“Planiramo restrukturirati ovu ponudu i raditi na produktu nove generacije. Razmatramo različite opcije za bolju povezanost na stazi, te kao prioritet stavljamo smartphone umjesto eksternih uređaja.”

Planirate na utrku? Provjerite ovdje našu specijaliziranu temu za to.

Planirate li ove sezone ići na utrku?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.