Rosberg: Problem s gumom je imao prevelik utjecaj

Vijesti

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg, Mercedes

Nico Rosberg startat će s druge pozicije na sutrašnjoj utrci na Silverstoneu, nakon što u kvalifikacijama nije uspio pobijediti momčadskog kolegu Lewis Hamiltona. Rosbergov najbrži krug je bio desetinku sporiji od Hamiltonovog, ali i dalje dovoljan za drugu poziciju. Rosberg je nakon kvalifikacija bio vidno razočaran, a prilikom vraćanja u boks preko timskog radija je prijavio probleme s prianjanjem prednje desne gume, te nekoliko puta ponovio da je bilo jako čudno.

“Prvi krug mi je bio jako dobar, nemam se što žaliti, Lewis je jednostavno bio desetinku brži. To je naravno frustrirajuće, ali tako je. Stvarno je nevjerojatno koliko je ljudi prisutno na tribinama, tek je subota a već su gotovo potpuno popunjene. Sjajno je vidjeti koliko su u Britaniji entuzijastični oko Formule 1.”

“Prilikom zadnjeg izlaska na stazu bilo je jako čudno, mnogi nisu niti poboljšali svoja vremena, mislim da je samo Felipe [Massa] bio brži. Nešto nije bilo uredu s mojom prednjom desnom gumom, nisam imao grip te sam cijelo vrijeme imao podupravljanje, događalo se nešto jako loše. Sada trebamo pogledati u detalje što se desilo i probati popraviti problem.”


Odgovor

1 komentar

  1. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Hmm, baš je čudno sve to bilo. Izgledalo je kao da ima pole, ali ništa. No, bez obzira što nije osvojio pole position na zadnje dvije utrke, vidi se da ima brzine i da je tu negdje s Hamiltonom. Nadam se da će barem borba između njih dvoje začiniti ovo prvenstvo.


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.