Vettel očekuje brži Mercedes

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel očekuje puno brži Mercedes od onog što smo vidjeli tijekom treninga, na kome su Srebrne Strijele imale dosta problema. Ferrari je danas izgledao vrlo dobro, pogotovo na drugom treningu, na kome su i Raikkonen i Vettel postavili brže vrijeme od Hamiltona, ali Vettel tvrdi kako se u Ferrariju ne trebaju prerano radovati s obzirom na to da će Mercedes sigurno biti brži u ostatku vikenda.

“Ne znam što im se dogodilo. Mislim da ste svi vidjeli njihov tempo u simulaciji utrke, ako i njihovu brzinu od jutros, sutra će sigurno biti puno brži. Sve drugo će predstavljati iznenađenje, ali ako u kvalifikacijama ponovimo današnji uspjeh, biti će jako pozitivno za nas.”

Dok su mnogi imali probleme, pogotovo tijekom prvog treninga, Ferrari je ostavio dojam da su cijelo vrijeme radili ono što su planirali i nisu se zamarali detaljima. Vettel tvrdi da je napredak koji su danas postigli impresivan i zadovoljavajući.

“Čini mi se da nismo imali nikakve probleme ili kvarove na bolidu, i manje-više smo obavili sve što smo planirali. Još uvijek nisam u potpunosti sretan s balansom bolida, ali vjerujem da sutra možemo riješiti sve probleme. Danas smo isprobali nekoliko različitih stvari tijekom treninga, sada moramo vidjeti što je funkcioniralo, a što ne, i bolid pripremiti što bolje za nastavak vikenda. Najvažnije je da nismo imali nikakvih problema, na ovoj stazi je jako bitan ritam od samog početka i svakako nije loše uspješno završiti nekoliko krugova.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.