Gasly očekuje emocionalan povratak u Bahrein

Izdvojeno

Lovro Andraka

Prije 5 godina 2 min 0 komentara

Pierre Gasly nije dobro započeo svoju karijeru u Red Bullu – nakon momčadske greške u kvalifikacijama zbog koje je startao tek 17., u utrci nije mogao dalje od 11. mjesta, odnosno, do kraja utrke je zaglavio iza Daniila Kvjata iz sestrinskog Toro Rossa.

23-godišnji Francuz zato ima velika očekivanja od utrke u Bahreinu te s veseljem očekuje povratak na stazu na kojoj je prošle godine ostvario svoj najbolji rezultat karijere.

Podsjetimo, Gasly je s Toro Rossom prošle godine u utrci stigao do uvjerljivog četvrtog mjesta, što je sve do Verstappenovog trećeg mjesta na nedavnoj VN Australije bio najbolji Hondin rezultat od povratka u F1.

“Bahrein mi je jedna od najdražih utrka. Tamo sam četvrtim mjestom prošle godine ostvario svoj najbolji rezultat u Formuli 1, stoga za mene Bahrein vraća mnoge emocije i zbilja mi daje pozitivnu energiju.”

“Nije samo to, tamo sam također imao svoje najbolje kvalifikacije sa šestim mjestom, a utrku sam startao peti, stoga imam lijepe uspomene.”

“Naravno, mjesta povezujete s emocijama koje ste tamo doživjeli, stoga je Bahrein za mene na vrhu liste najboljih. Veselim se povratku, ovaj put s Aston Martin Red Bull Racingom, pogotovo nakon nezgodnog vikenda u Melbourneu.”

– Pierre Gasly, Red Bull

Dodao je kako postolje Maxa Verstappena nakon direktnog pretjecanja Sebastiana Vettela na VN Australije ulijeva nadu u blisku borbu Red Bulla s Mercedesom i Ferrarijem.

“Vidjeli smo da je naš bolid konkurentan te volim stazu u Bahreinu, stoga jedva čekam ponovo uskočiti u bolid i baciti se na posao.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.