Verstappen: Toro Rosso je najbrži bolid u zavojima

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Max Verstappen, Toro Rosso

Max Verstappen nakon vrlo produktivnog petka tvrdi da je Toro Rossov bolid najbrži od svih kroz brze zavoje Silverstonea. Toro Rosso je ove sezone napravio osjetan pomak u razvoju šasije, i do sada je bio česta tema razgovora u F1 krugovima i mnogi tvrde kako je upravo njihova šasija jedna od boljih ove sezone, pa čak i da je u rangu s Mercedesovom. Oba mlada vozača su pokazala zavidnu brzinu na treninzima, te njihova simulacija utrke ne izgleda uopće loše, štoviše brojke pokazuju da su unutar sekunde zaostatka za Mercedesom.

Mladi Verstappen je jako optimističan pred nastavak vikenda, i zadovoljan ponašanjem bolida.

“Bolid je jako dobar. Možete primijetiti da smo mi najbrži od svih u brzim zavojima. Pravi je užitak voziti bolid koji se ovako dobro ponaša po ovakvoj stazi. Kao i do sada naša velika mana je maksimalna brzina na pravcu, ali tako stvari stoje i moramo se potruditi da izvučemo najbolje iz bolida.”

Max je zadovoljan tempom kakvog je pokazao tijekom simulacije utrke i osjeća kao da bi ovaj vikend mogao biti uspješan za Toro Rosso.

“Mislim da je tempo na dužim stintovima jako dobar, zadovoljan sam. Vozio sam iza jednog od Mercedesa i uspijevao sam ostati blizu, nije uspio previše pobjeći. Balans i ponašanje bolida su gotovo savršeni, jako sam zadovoljan. Tempo u utrci je odličan, mislim da je realno da očekujemo plasman oko petog mjesta u kvalifikacijama, a onda bi bili jako zadovoljni sa sedmim ili osmim mjesto u utrci.”


Odgovor

1 komentar

  1. Bernie Ecclestone
    Ferrari1345 Prikaži

    Eh da je Renault kompetitivniji…


    0
    0

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.