Vettel: Ovo je vrlo blizu savršenstvu na prvom danu

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 1 komentara

Sebastian Vettel je bio oduševljen poslom kojeg su odradili njegovi kolege tijekom zimske stanke nakon što je danas odradio čak 169 krugova i završio na prvoj poziciji.

“Nismo se mogli nadati boljem danu. Mislim da je bilo nevjerojatno.”

Vettelov najbolji krug bio je gotovo sekundu brži od prvog idućeg vozača na istim gumama.

“Bolid je dobro funkcionirao, nismo imali problema i ništa nas nije usporavalo. Zapravo smo završili program točno onako kako smo htjeli. Ugurali smo još malo pokraj toga.”

Vettel je bolid već vozio na filmskom danu jučer na ovoj stazi:

“Prvi dojmovi bili su već vrlo dobri i isto vrijedi za danas. Čini se da bolid radi. Osjećam se ugodno. Očigledno, malo sam grub po rubovima jer nisam vozio par mjeseci, ali se poboljšavam. Definitivno sam danas odradio dovoljno krugova i mirno ću spavati. Bolid dobro radi, vrlo sam sretan da se ponaša onako kako želim. Prema tome, trenutno sam vrlo zadovoljan.”

Ipak, Vettel se ne želi zanositi zbog prvih dojmova:

“Očigledno, vrlo je rano. Ovo je prvi dan i za par tjedana će biti nebitan. Zasad mislim da moramo poslati ogromne komplimente svima u tvornici. Kako su odradili posao po novom pravilniku i ono što su spremili za stazu je vrlo blizu savršenstvu već na prvom danu testiranja.”

“Koliko smo krugova napravili, kako se bolid ponaša i očigledno sve je više na rubu u odnosu na prošlu godinu, paket je uži i tako dalje, što možete i pretpostaviti. Kao što sam rekao – nema većih drama. Gledajući na taj način – vrlo, vrlo dobro smo pripremljeni.”


Odgovor

1 komentar

  1. Honda
    I2oni Prikaži

    Samo se ne zakucavaj u zid bez potrebe I eto ga :)



    6
    -2

    8

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.