Alonso: Iduće godine se želimo boriti za naslov

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Fernando Alonso, McLaren

Fernando Alonso, McLaren

McLaren Honda je ove sezone samo u jednom navratu uspjela dovući oba svoja vozača do cilja, a ipak, Eric Boullier tvrdi da problematična prva polovica sezone nije utjecala na pripreme za iduću godinu.

“Ne bih rekao da su ove poteškoće već utjecale na nadolazeću sezonu, ali prije ili kasnije – to bi se moglo dogoditi. Fali nam kilometara, ne samo na zimskim testiranjima već i na utrkama,” priznao je šef McLarena.

Ipak, na unutarsezonskom testu koji se odvio ovog tjedna u Austriji McLaren je izgledao bolje, i to s paketom koji uključuje i nešto kraću varijantu nosa bolida.

Fernando Alonso vjeruje da će sve biti bolje od Singapura.

“Od Singapura bi trebalo biti bolje za nas. Želimo doći do bodova i približiti se pobjedničkom postolju do kraja sezone. Iduće godine želimo se boriti za naslov. Vjerojatno je to malo preoptimističan cilj, ali moramo sanjati velike snove.”

Još je jednom ponovio da ne žali zbog odlaska iz Ferrarija:

“Ako želite pobijediti Mercedese i osvojiti naslov – morate učiniti nešto drukčije. Osjetio sam da je McLaren Honda ekipa koja vidi stvari na drugi način i da je to moja najbolja prilika. Trebat će vremena, ali mi smo ti koji mogu zaustaviti Mercedes,” inzistira Alonso.

1


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.