F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Audio: Toro Rosso objavio zvuk nove Honde!

Lovro Andraka

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Nakon što smo dosad čuli zvukove novog Mercedesa, Ferrarija i Renaulta, u javnost je pušten i zvuk nove Hondine pogonske jedinice.

Snimka je objavljena na službenim kanalima Toro Rossa, jedne od dvije momčadi čije će bolide ove sezone pokretati Honda – nakon jedne sezone s Toro Rossom, Honda će motorima opskrbljivati i njihovu sestrinsku momčad Red Bull, koji je tako prekinuo 12 sezona dugu suradnju s Renaultom.

Toro Rossov STR14 bit će predstavljen sutra u 14:30, a kako će on zvučati, poslušajte u videu:

Renaultov motor već smo čuli zahvaljujući McLarenu, a sad imamo i snimku tvorničke momčadi:

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Nigel Mansell The Simpsons Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Renalultova PU zvuči kao lavež psa.
    Honda mi je uvijek imala dobar zvuk.    1

    2