Massa: Nije loše za starca

Izdvojeno

David Vidović

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa, Williams

Felipe Massa utrku u Austriji je završio na trećem mjestu i tako ostvario svoje prvo postolje ove sezone. Brazilac je prvi dio utrke proveo iza Sebastiana Vettela, ali nakon pogreške u Ferrarijevom boksu, Massa je preuzeo treću poziciju i u tom trenutku imao prednost od oko četiri i pol sekunde. Do kraja utrke je zadržao poziciju, iako je Vettel vršio veliki pritisak u zadnjoj fazi utrke. Brazilac je iskoristio svoje iskustvo i mirno se dovezao do zadnje stepenice na postolju. Nakon utrke, preko timskog radija mu se javio Rob Smedley s porukom “Nije loše za jednog starca!”, što je Massa potvrdio uz smijeh.

Poslije utrke je rekao da je njegovo iskustvo igralo važnu ulogu u obrani treće pozicije.

“Sjajna utrka za nas. Uspjeli smo prestići Sebastiana dok je imao probleme u boksu. Nisam ga niti vidio, ali sam sretan što sam ga uspio prestići. Zatim su mi počeli javljati da bih mogao biti pod velikim pritiskom na kraju utrke, jer je Ferrari cijelo vrijeme bio nekoliko desetinki po krugu brži od nas. To se i dogodilo, sustigao me je, ali sam uspio zadržati liniju na stazi i ne praviti greške, iskustvo mi je puno pomoglo. Jako sam sretan, bila je ovo sjajna utrka za mene i odličan rezultat za cijeli tim.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.