F1 najavila novi događaj uoči otvaranja sezone

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 3 komentara

Formula 1 će sezonu započeti događajem u Australiji 13. ožujka, odnosno u srijedu prije prvog zakazanog GP vikenda. Taj događaj trebao bi izgledati slično kao ono što smo gledali 2017. godine u Londonu kad su svi vozači osim Lewisa Hamiltona intervjuirani ispred publike, zajedno s nekoliko šefova momčadi.

Ovaj put F1 obećava svih 20 vozača i 10 šefova momčadi, a najavljuju se i neke bivše F1 i glazbene zvijezde.

“Strast, znanje i entuzijazam publike u Melbourneu zaslužuje posebnu zahvalu i zato smo odlučili organizirati ovaj događaj, prvi put u povijesti Formule 1 prije otvaranja jedne sezone.”

“Nevjerojatno smo uzbuđeni što ćemo prirediti takav spektakl navijačima. Nama je ekstremno važno da navijače stavimo u središte svega što radimo, a ovaj događaj nam pruža platformu kako bismo ih uključili, ne samo lokalno nego i globalno.”

“2019. godina nam nosi još jedan povijesni događaj jer se obilježava 1000. GP vikend, i to tijekom VN Kine. Uzbuđeni smo što ćemo vidjeti sve ekipe zajedno prije spektakularnog početka sezone.”

– Sean Bratches

Odgovor

3 komentara

  1. Charles Leclerc 16
    Hazard Donator Prikaži

    Se zna ista o tv prijenosu ovoga?


    0
    0

    0
    • Honda
      zekohonda Donator Prikaži

      ”Organised in partnership with the local promoter, the Australian Grand Prix Corporation, it will also feature past F1 stars and musical acts, and will be streamed across social platforms so that fans in other countries can follow the action.”
      f1 live u londonu smo bili pratili live preko youtubea. osim scarpette, ona je pratila live. :)



      2
      2

      0
  2. Fernando Alonso 14
    Marci Prikaži

    Najvažniji dio će biti onaj kad pitaju Mercove ljude što očekuju, a oni će reći da očekuju zanimljivu i tešku borbu, ali da su sporiji od Ferrarija na ravnicama i ipak sa tako sporim bolidom odmah pobijediti u nedjelju i osvojiti naslov na kraju…ništa pametno nisu rekli prošle sezone, pa ne će ni ove…možda neka zvijezda, ili npr. Ric ili Kimi nasmiju i zabave publiku, ostali će govoriti ono što se već zna, a ono što se ne zna saznat će se tijekom sezone



    10
    10

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.