Verstappen: Morate biti spremni za bolid koji će moći osvojiti naslov

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 1 min 14 komentara

Max Verstappen vjeruje da bilo koji F1 vozač mora u svakom trenutku svoje karijere biti spreman za bolid koji će biti sposoban osvojiti naslov, pa je tako i on spreman za slučaj da Red Bull iduće godine bude kompetitivan s Hondinim motorom.

Verstappen se prisjetio kako je to izgledalo za Lewisa Hamiltona 2007. godine kad je debitirao u F1 i završio ispred dvostrukog svjetskog prvaka Fernanda Alonsa, te samo jedan bod iza tada novog prvaka Kimija Raikkonena.

“Odradio sam gotovo četiri sezone. Recimo, Lewis se za naslov borio u svojoj prvoj sezoni. Jeste li spremni za to? Niste u potpunosti sigurni. Je li on bio spreman? Možda da, možda ne…”

“Ali, jednom kad je pravi bolid ispod vas – definitivno ćete pokušati osvojiti naslov jer je to normalno. Borite se samo protiv svog timskog kolege jer je u bolidu uvijek malo dominantnosti.”

“Mislim da nikad nije 100% jasno je li netko spreman ili ne. Čim imate bolid koji to može – samo morate voziti najbrže što možete i ako je najbrži bolid na gridu – normalno da ćete pobjeđivati ili ćete biti drugi.”

– Max Verstappen za Racefans portal

Odgovor

14 komentara

  1. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    A definitivno moraš uvjek biti spreman na sve.. Kao izviđači.. Uvjek spreman.. Ali moraš biti onda i spreman prihvatiti i poraz.. Ako bolid nije najbrži.. Ili ti nešto zabrljaš.. ..Ali dobro vjerujem da je Max spreman.. Nakon svog onog sudaranja i ringišpila na stazi valjda je došao pameti :bonk: ..Iako mislim da još ove sezone bolid Red Bulla neće biti na nivou Merca i Ferraria.. Možda po šasiji da ali još će Honda morati poraditi malo na pogonskoj jedinici.. Iako vjerujem da će biti pokoja pobjeda za njih ali za borbu za naslov .. Nisam siguran.. 2020 već da.. No vidjet ćemo



    4
    4

    0
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      ja se iskreno nadam da se i RB boriti za naslove sa Ferrarijem i Mercedesom a jos vise od toga se nadam da neki nadobudni klinjo mu unisti 2,3 utrke u toj borbi. Cisto onako da vidi kako je to kad se boris za naslov a neka te mula koja je tek dosla izbaci iz igre sa svojim preambicioznim pokusajima napadanja i branjenja pozicija. A to zelim jer je zasluzio to. Oc9n mu je malo pokazao kako to izgleda ali to nije to jer Max ionako nije imao sto za izgubiti.



      7
      7

      0
  2. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Tko bi rekao da je pred Maxom peta sezona u Formuli 1 u kojoj će odvoziti i svoju 100-tu utrku u karijeri, ako sve bude kako treba naravno :)

    Inače, po broju utrka u Formuli 1 je iskusniji od Kubice :gandalf:



    10
    10

    0
  3. Felipe Massa
    Braziliscanec Masa Prikaži

    On je za lom spreman.
    Takav ne može među prvake.



    7
    3

    4
  4. Marlboro
    Alonso1965 Prikaži

    Odlaskom Alonsa ostao sam izmedu dvije mlade nade, Maxa Verstappena i Charlesa Leclerca.
    Presudio je Max Verstappen i vjerujem da ima sve kvalitete koje su potrebne da bude visestruki svjetski prvak F1. Jedva cekam njegove i Leclercove bitke na stazi, a mozda i van nje.
    GO MAX!!!



    9
    3

    6
    • Fia
      cucla100 Prikaži

      Vidis, bas nekako ista situacija…medjutim Max mi je bas nekako antipatican. Dobar vozac ali imao je poteze koji mi se nisu svidjali.
      Malo sam zloban medjutim volio bi da Ricci isprasi tur cijelom RB, jer otkako je on potpisao za Renault, svi u RB su puni arogancije.
      Zanimljivo ce biti pratiti ako Leclerc bude brzi od Vettela….. :)



      9
      7

      2
    • Fernando Alonso
      Lovro Andraka urednik Prikaži

      Ista stvar je i kod mene, jedva čekam da se netko novi uključi u borbu za naslov, Hamilton i Vettel su mi već dosadili pa nadu vidim upravo u Leclercu i Verstappenu :)



      2
      2

      0
  5. Mercedes
    QFlash82 Donator Prikaži

    Nisi ti za izić iz kuće spreman bez da te mama obuče…



    11
    4

    7
  6. Lewis Hamilton 44
    NRteamLH44 Prikaži

    Pokazao je u Brazilu ove godine sa Oconom koliko je spreman za ozbiljnije stvari. I da,to je bilo u drugom dijelu sezone,u onom dijelu kad se kao popravio,izvukao pouke iz prvog dijela sezone i postao zreliji.



    6
    2

    4

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.