Perez: Racing Point je najbolje mjesto za vozača, ako već nije u Mercedesu ili Ferrariju

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 2 komentara

Sergio Perez kaže da je njegova ekipa Racing Point najbolja opcija za budućnost, ako već nije u poziciji da bude u Mercedesu ili Ferrariju.

28-godišnji Meksikanac će ove godine krenuti u šestu sezonu s istom ekipom, a priključio im se nakon jednogodišnjeg izleta u McLaren.

“Bio sam ovdje puno više godina nego sam mislio da ću biti. Ugodno mi je. Optimističan sam. Mislim da je Force India najbolje mjesto za vozača ako već niste u Mercedesu ili Ferrariju.”

Prošle godine je Perez pokrenuo stečaj Force Indije što je dovelo do promjene vlasničke strukture. Lawrence Stroll je s partnerima osigurao financijsku budućnost i sad se nadaju da će se očekivanja uskoro i povećati.

“Mislim da ova ekipa ima ogroman potencijal. Bio sam najbolji od ostatka u prošle dvije sezone [2016-17], a ove godine je bilo vrlo blizu. Postoji potencijal za napredak. Vidjet ćemo kako će stvari izgledati iduće godine, ali definitivno sam vrlo uzbuđen oko budućnosti ove ekipe.”

“Puno sam razgovarao s cijelom ekipom, od mehaničara do inženjera, i svi su uzbuđeni, zaista se raduju onome što slijedi. Lawrence je također uzbuđen oko projekta.”

“Znamo da treba gledati dugoročno i imam osjećaj da šefovi znaju pravi put. Sve bi trebalo biti na svome mjestu. Moramo također biti svjesni da je potrebno nešto vremena da se ciljevi ostvare. Vidjeli smo kod nekih drugih ekipa koliko im treba. Ali, ako postoji jedna ekipa koja može napraviti korak naprijed – to je Force India.”

— Sergio Perez

Odgovor

2 komentara

  1. Renault
    Renault_F1_team Pretplatnik Prikaži

    Ali, ako postoji jedna ekipa koja može napraviti korak naprijed – to je Force India.”

    neznam jeli ovako baš Sergio rekao ili vaša greška, ali dogovorite se, jeli Force India ili Racing Point haha :)



    2
    2

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.