Stroll: Još sam jako daleko od svog punog potencijala

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 1 komentara

Lance Stroll uoči svoje treće sezone u Formuli 1 kaže da je još uvijek jako daleko od dosezanja svog punog potencijala. 20-godišnjak je debitirao 2017. godine u Williamsu, a od iduće sezone će se pridružiti Racing Pointu (poznatom kao Force India).

Ove godine se mučio s Williamsom koji opet nije napravio dobar bolid, te su pali s 5. na posljednje mjesto u poretku konstruktora. Stroll kaže da je teško izvlačiti bilo kakve zaključke nakon ovakve godine:

“Ne vjerujem da je zaista korektno uspoređivati prošle dvije godine ili suditi ovu godinu. Ovo je bila sezona gašenja požara. Osvojili smo malo bodova, ali sam par puta bio ispred bržih bolida i osvojio bodove, što je svakako treba izdvojiti.”

“U kvalifikacijama smo se mučili za Q2, a u Monzi smo ušli u Q3. To su bila zaista sjajna ostvarenja jer je bolid bio zaista loš.”

“Sve u svemu – vjerujem da sam danas kompletniji vozač nego sam bio prije godinu dana, ali to nisam uspio pokazati zbog paketa. To je priroda sporta, tako to ide i to trebate prihvatiti kao vozač.”

Stroll vjeruje da još može napredovati na puno područja.

“Rekao bih da je iskustvo glavna stvar. Naučio sam jako puno u svojoj drugoj sezoni. Proveo sam puno vremena s inženjerima, proširio svoje znanje o F1, gumama, utrkivanju, kvalifikacijama. Imam tek 20 godina i još uvijek vjerujem da sam jako daleko od svog punog potencijala. Svake godine pokušavam biti malo bliže. Preko zime ću se osvrnuti na svoj rad, raditi na slabostima i graditi na prednostima.”

— Lance Stroll

Odgovor

1 komentar

  1. Williams
    Webmaster Donator Prikaži

    Vidječe se koiiko i što može u novoj ekipi,ako dobije dobar bolid,ono malo što je bio u Williamsu nije baš previše pokazao,prosječan vozač,ništa iznenađujuče..


    0
    -1

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.