F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Alonso je danas na utrci dobio 3 kazne!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Fernando Alonso je na svojoj posljednjoj utrci danas u Abu Dhabiju zaradio čak tri odvojene kazne, a svaka mu je donijela po 5 sekundi na konačno vrijeme.

U prijenosu smo vidjeli obavijest o kazni koju je dobio tijekom hvatanja Kevina Magnussena, ali je Španjolac još dva puta sijekao istu seriju zavoja (8/9), pa je ukupno imao +15 sekundi na konačno vrijeme. Osim toga, zaradio je tri puta po 1 kazneni bod.

Sudačke odluke:

Za sličan prijestup kaznu je tijekom utrke dobio i Esteban Ocon, dok Valtteri Bottas za svoje kraćenje zavoja nije bio ni istražen.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

14 komentara

 1. Esteban Ocon 31 Krstas Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Za sličan prijestup kaznu je tijekom utrke dobio i Esteban Ocon, dok Valtteri Bottas za svoje kraćenje zavoja nije bio ni istražen.

  E moja Fia…  6

  0
  • Tricolore Gorila Ante Vetma glavni urednik Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Procurila slika iz sudačke sobe u Abu Dhabiju:   48

   0
   • Fernando Alonso Lux14 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    :rofl: dobra    9

    0
   • Vw VRSV546 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Svi vi komentirate kako je botas sikao sikanu i nije dobio kaznu, a ostala 54 kruga nije, pa valjda mu mogu popustit bar jedan krug u 55 😂    11

    1
   • Fernando Alonso Lovro Andraka urednik Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Odličan Ante :rofl:

    Nažalost, ovaj meme je ustvari tragikomičan. Ne volim priče o nekakvim urotama i sl., ali činjenica je da Mercedesu prolazi doslovno sve – što vozačima, što momčadi. Čudo je ako za bilo kakav vozački prekršaj pokrenu istragu, a najveća kazna koju im ponekad dodijele je opomena. Za one kontroverzne felge su iz FIA-e izjavili da su “pomalo ilegalne” (?!)…

    Ne želim umanjiti niti osporiti Hamiltonove i Mercedesove ovogodišnje uspjehe, ali činjenica je da im se gleda kroz prste kao nikome, što na sitnicama, što na većim stvarima.    9

    2
   • Alfa Romeo limitmaker1 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    …nisu samo ovogodišnje ali su ove godine više izašle na vidjelo nego ranije…iako nisam sklon ‘teorijama zavjere’ čini mi se da englezi od engleza žele ‘napraviti’ najvećeg i ništa ih u tome neće spriječiti…dakako u kombinaciji s merc-om kad već nije išlo sa mclarenom kojem neće cvijeće cvjetati uskoro…    4

    1
  • Honda zekohonda Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   pohvale za strip!
   niti istrage nije bilo za bottasa… foc!   5

   0
 2. Sebastian Vettel 5 Perica9 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Brat prestigao i Maldonada :D  6

  0
 3. David Croft Frantic Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ja ću citirati @Vettel-Ferrarija sa foruma

  Ne znam šta vam tu nije jasno.

  Prva Alonsova kazna za njegovo presjecanje zavoja, druga za Bottasovo presjecanje, a treća pak s kašnjenjem od dvije godine za Hamiltonovo presjecanje u Meksiku 2016.  25

  2
 4. Sebastian Vettel 5 dzalac Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  koja legenda hahaahahaha  4

  0
 5. F1puls Nikola Klobučarić novinar Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Oprostio se sa stilom 😎 – f**ck off Charlie! Bitno da Bottas nije kažnjen. Charlie i društvo su zaboravili da je Mercedes osigurao naslove. Mogli su ga kazniti, tek toliko simbolično.  25

  0
 6. Marlboro MrDoomroom Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  👏👏👏👏 FIA je dosljedna barem u nečemu ne kažnjavanju Mercedesa 👏👏👏  15

  0
 7. Marussia Alonso1983 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  zar je potrebno na tu temu vise ista reci?  5

  0
 8. Pastor Maldonado Pastor Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Važno je da nisu kaznili Bottasa, a on je najviše sjekao, i najviše imao koristi od toga…  15

  0