F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Daniel Ricciardo dobio kaznu za startni poredak

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Daniel Ricciardo je dobio kaznu 5 dodatnih mjesta na gridu jer je Red Bull za ovaj vikend trebao uzeti novi turbopunjač.

Australac je na prošloj utrci odustao osmi put ove sezone sad će u bolidu imati 6. turbopunjač, što znači da će za pretposljednju utrku krenuti vrlo vjerojatno iz sredine poretka.

Ricciardo je odustao četiri puta u zadnjih sedam utrka, a sa začelja je krenuo u Italiji i u Rusiji, također zbog problema s pogonskom jedinicom.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: Lovro B..
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

3 komentara

 1. Pierre Gasly Perica9 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Još 2 utrke…  6

  2
 2. Alain Prost aleneoprosti Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Da ne stavljaju Ricciu Hondin motor??😀  1

  0