Russell PowerPoint prezentacijom pokušao dobiti mjesto u Williamsu 2018.

Novi Williamsov vozač za 2019., 20-godišnji Britanac George Russell na zanimljiv je način pokušao dobiti mjesto u WIlliamsu već za ovu sezonu.

Paddy Lowe, tehnički direktor Williamsa, otkrio je neuobičajen način kojim je Russell uoči ove sezone pokušavao nagovoriti Williams da ga zaposle – napravio je PowerPoint prezentaciju o sebi.

“George je za mladog momka vrlo samopouzdan. Preuzima inicijativu kako bi pokušao oblikovati svoju budućnost i mislim da je to jedan od razloga zašto je došao ovdje gdje je”; rekao je Lowe.

“Na primjer, lani se htio natjecati za mjesto u 2018. Mislim da je tad bilo malčice prerano. Dobro je da je odradio godinu u F2, mislim da je prije godinu dana bilo prerano za Georgea da razmatra F1.”

“Bit će puno snažniji nakon odrađene godine u F2, ali prošle mi je godine došao s PowerPoint prezentacijom o tome zašto je on najbolji vozač za nas. Nikad nisam primio tako nešto.”

Osim sjajnim vožnjama koje su ga dovele do GP3 titule i vrlo izgledne F2 titule s dvije utrke do kraja sezone, Russell je šefove očito impresionirao svojim ambicioznim pristupom. Upravo je Russell inicirao pregovore za mjesto iduće sezone kad je ljetos, uoči VN Njemačke, telefonom pozvao Paddyja Lowea na sastanak zajedno s Claire Williams.

“Mislio sam da bi bolje od sjedenja i pričanja nekome koliko sam dobar bilo staviti sve na papir i dati statistiku koja to podupire”; rekao je Russell o svojim pregovorima.

“Nije bila riječ samo o mom životopisu, pokušavao sam pojasniti svoj karakter i ono što sam osjećao da mogu donijeti momčadi – jednostavno sitnice o sebi, statistike poput prvih krugova, dobivanje i gubljenje pozicija.”

“Jednostavno prezentiranje stvari iz drukčijih kutova, na papiru, da se na njih osvrnu kad odem sa sastanka.”

Lowe je nadodao koliko je impresioniran Russellovim vozačkim sposobnostima unatoč činjenici da nijednom nije testirao za Williams:

“Imali smo dovoljno podataka uz koje smo mogli odrediti o kakvom je vozaču riječ i tempo koji možemo očekivati.”

“Na primjer, on trenutno drži najbrži krug ikad odvožen na Hungaroringu. To je neslužbeno i postavljeno je na hypersoftu, ali svejedno nije loš podatak, morate biti prilično dobri da biste to postigli”, zaključio je Lowe.

F1puls je otvorio svoj webshop. Jednostavno, brzo i jeftino do majica s F1 motivima.Eat, sleep, F1- Pogledaj majice i cijene
- Najprodavanija majica

Komentiraj

6 komentara

 1. Perica9 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Moderan čovjek :D  4

  0
 2. racer 29 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ah te klasične pogreške..
  Ili previše slajdova, previše teksta, vremenski okvir duži od 10 minuta i suho grlo prezentera..
  Izgleda da više ne možeš ni u F1 ako nisi genije u powerpointu :D  21

  0
 3. Adro Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Mozda je piso preduge recenice  5

  0
 4. Gilles Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  BWOAH!!!  6

  0
 5. monkeyseat Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  A da li je koristio PP iz Office paketa, LibreOfficea ili možda OpenOfficea?  5

  1
 6. Renault_F1_team Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Evo Vietnam potvrđen za 2020!


  0

  0
Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...