Arrivabene: Binotto ne odlazi, to su lažne vijesti

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 5 godina 2 min 2 komentara

Ferrarijev šef Maurizio Arrivabene kaže da određeni novinari podvaljuju lažne novosti oko njegove ekipe po pitanju budućnosti Mattije Binotta, njihovog tehničkog direktora.

Nakon što je postalo jasno da će Ferrari izgubiti ovogodišnji vozački naslov – neki mediji su počeli pisati o mogućem odlasku Binotta koji navodno nije bio u sjajnim odnosima s Arrivabeneom. Podsjećamo, Binotto je bio jedan od najzaslužnijih za sjajan uzlet Ferrarija, a došao je najprije na mjesto Jamesa Allisona koji je otišao u Mercedes, da bi onda postao zadužen za nadgledanje kompletnog F1 projekta.

“Idemo to pojasniti jednom zauvijek. Glasine da Mattia odlazi su lažne, a napisane su kako bi se stvorila nestabilnost u momčadi. To je pokušaj stvaranja problema tamo gdje problema nema. Ne želim više komentirati lažne vijesti.”

“Tijekom ove sezone je bilo puno pokušaja destabiliziranja momčadi. Nekad se pisalo o vozačima, nekad o tehničkim osoblju. Moja pozicija? [smiješak] Pitajte direktora Camillerija,” kaže Arrivabene.

Arrivabene također kaže da nisu u žurbi oko angažiranja novih ljudi za 2019. godinu.

“Nitko nikad nije pričao o odlascima, ali možda možemo razgovarati o dolascima. Za to treba vremena, razmislit ćemo o tome iduće sezone. Danas je ekipa tu, prisutna je i kompaktna.”

“Ako bude pojačanja onda će doći bez žurbe, naglašavam to, samo ako ih budemo trebali. Cilj je stabilnost, a ako bude pojačanja – oni neće potkopati jaku cjelinu grupe koju sad imamo.”

“Ova ekipa treba samo pojačanja, ne revolucije. Osobno, nikad nisam vjerovao u revolucije, samo u evolucije.”


Odgovor

2 komentara

  1. Michael Schumacher
    Slavenowsky Donator Prikaži

    Moj Mare treba vam dobra evolucija ili “dihtung” u strateskom planu, pa cak revolucija iste.


    0
    0

    0
  2. avalon Prikaži

    kad bi moga savjetovat maurizia savjetova bi mu da se za iduću sezonu pojačaju sa nekoliko psihoterapeuta pa bi jaka cijelina koju spominje postala i psihološki stabilnija , time i učinkovitija te bi vjerovatno pravili manje grešaka u ključnim momentima … u nekoliko segmenata pokazala ova sezona .



    3
    3

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.