Ricciardo: Ovaj pole je vrlo poseban

Izdvojeno

Red Bullov Daniel Ricciardo bio je i više nego zadovoljan nakon osvajanja trećeg pole positiona karijere na VN Meksika. Iznenadni pole stigao je nakon serije loših rezultata pa ga čini još posebnijim.

“Kao što vidite, trenutno sam jako sretan. Znam da su ovo samo kvalifikacije, ali osjećaj je vrlo poseban. Tek treći put u karijeri sam na pole positionu i prvi put da nije u Monaku.”

“Bilo je uzbudljivo posložiti ovakav krug nakon što je Max dominirao na treninzima, a i Mercedes je bio vrlo dobar. Mislim da nitko nije očekivao da ću stići do polea, ali znao sam da postoji nešto dodatne brzine koju mogu pronaći i sretan sam što sam u tome uspio.”

“Znao sam da mogu poboljšati svoj prvi krug iz Q3. Prvi sektor u drugom krugu je bio prosječan, ali drugi i treći su bili bolji. Sjajan je osjećaj biti ponovno na vrhu. Godina je bila teška i želim završiti svoju priču s Red Bullom na lijep način. Nadam se da je seriji loših rezultata stigao kraj i da sutra možemo do dobrog rezultata.”

“Ovo je velik dan za našu momčad pošto nismo imali 1-2 u kvalifikacijama od 2013. Mislim da utrka neće biti jednostavna. Sigurno će biti zanimljiva, ali nadam se iz dobrih razloga. Borba s Maxom, Lewisom i Sebastianom mogla bi biti zabavna. Momčad će biti sretna ako 1-2 iz kvalifikacija pretvorimo u dvostruko postolje,” zaključuje Australac.


Odgovor

1 komentar

  1. Sebastian Vettel 5
    Vettel-Ferrari Donator Prikaži

    Svaka čast Ricciardu još jedom, ponovo pokazao da je živ i prvi među živima, kad se najmanje nadaš!

    Ricciardo ima karizmu skoro kao Kimi, iako su totalno suprotni karakteri, ne možeš da ih ne voliš i da ti ne bude drago kad ostvare odličan rezultat, pogotovo kad se to od njih najmanje očekuje :D



    14
    12

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.