Honda donijela nove komponente, kazne za Toro Rossove vozače

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 7 komentara

Pierre Gasly i Brendon Hartley će ovog vikenda imati kazne na startnom poretku jer je Toro Rosso odlučio isprobati nove komponente koje je pripremila Honda.

Njihova nova specifikacija debitirala je prošlog vikenda u Japanu, a sad nakon dva tjedna iz Honde poručuju da su pripremili “manje promjene” na tu nadograđenu verziju.

Kako je najavljeno, Gasly će danas voziti s novim motorom, dok će ga Hartley dobiti tek sutra.

Treba spomenuti da je na prošloj utrci Toro Rosso s oba vozača ušao u posljednju kvalifikacijsku rundu, što je bio ohrabrujući znam za ono što Honda priprema za iduću godinu.

Sad će Hartley dobiti svoj 8. motor, turbopunjač i MGU-H, te sedmi MGU-H. S druge strane garaže, Gasly je ugradio svoj 7. motor, turbo i MGU-H, i šesti MGU-K.


Odgovor

7 komentara

  1. Brazil
    Anonimus4138 Prikaži

    Znaci ide spec3.1 u pogon,sve za Red Bull!!!



    1
    0

    1
  2. sandalovina Prikaži

    neznam bas hoce li se redbulu svidjati stalno ovakve stvari. dogodine se nece moci zajebavati vise kao sada sa toro rosom tako da nece stalno bit nadogradnji koje vuku kazne



    1
    -2

    3
    • Audi
      Alonso1983 Prikaži

      TR je uzeo Hondu za provjeru Honde. Honda je ove godine napredovala puno. A ovo su pripreme za nagodinu i njima pokoja kazna ne znaci nista. A meduostalim sumnjam da imaju ove godine imaju vise meh kvarova od Renaulta u RBu.



      2
      0

      2
    • Brazil
      Anonimus4138 Prikaži

      Ovo ti je sve za Red Bull za iducu godinu,inace firma Red Bull trosi trecinu svoji prihoda na Formulu na ova dva tima,ja mislim da TR je njima sitnica,oni ocekuju,a Honda nadam se da ce isporucit pogotovo jer je na komori za predizgaranje radila Hondina kompanija za jet motore :)))



      2
      2

      0
      • Ferrari
        07drogo Donator Prikaži

        Od kud ti da RB trosi trecinu prihoda samo na formulu? Milijarderski prihodi a RB I TR ne koštaju vise od cca 500 miliona! Malo mi je previše to kad se zna da imaju timove gotovo u svakom sportu pogotovo u adrenalinskim stvarima te organiziraju sve i svasta.


        0
        0

        0
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Većina novih komponenti koje su uzeli ove sezone nema veze sa kvarovima. Koliko se ja sjećam samo su jedan kvar imali na utrci ove sezone. Na početku sezone, kada je Gasly, čini mi se, preletio preko rubnjaka. U odnosu na prethodne godine, to je velii napredak. A uz puno bolju pouzdanost napredovali su žestoko i u performansama. Do prošle godine su pored njih sa lakoćom prolazili ostali bolidi u DRS zoni.



      2
      1

      1
  3. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    ovo je sve ustimavanje za RB nagodinu. Njima kazne i pokoja kazna neznace nista. Bitno je kakva ce Honda biti iduce godine i mozemo ocekivati ovakve stvari do kraja godine.



    5
    3

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.