F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Renault: Red Bull nam je neznajući olakšao dovođenje Ricciarda

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Cyril Abiteboul tvrdi da je Renaultu Red Bull ne znajući olakšao dovođenje Daniela Ricciarda zato jer su im onemogućili da potpišu dugoročan ugovor s Carlosom Sainzom.

Abiteboul tvrdi da je Renault snažno lobirao na dovođenju Sainza i oslobođenju od Red Bullovog ugovora, ali je njihov pokušaj blokiran pa su krenuli u zavođenje Ricciarda.

“Malo je neobično jer smo napokon mogli lakše doći do ugovora s Danielom,” kaže Abiteboul.

“Bilo je lakše s Danielom nego s Carlosom jer je Red Bull očigledno blokirao naš pokušaj da produljimo ugovor s Carlosom.”

“Da su bili manje tvrdi s Carlosom – ishod bi možda bio drukčiji.”

“Oko VN Francuske smo strašno gurali osiguravanje novog ugovora za Carlosa, ali Red Bull to nije htio, što je očigledno bilo njihovo pravo.”

“Čudno je vidjeti da su na kraju izgubili vozača, možda ne onog kojeg su očekivali. Ali, to je rezultat jakog otpora prema ideji da nastavimo surađivati s Carlosom kako smo tada htjeli.”

Carlos Sainz je na kraju završio u McLarenu, a Abiteboul smatra da Renault s njim ima nekih nezavršenih poslova.

“Zato kažem da postoji malo frustracija, malo žalimo za tim. Ali, sretni smo što ide u McLarenu, u ekipu koju očito čeka novo rađanje.”

“Puno toga se mora napraviti u McLarenu i Carlos može igrati ulogu. Zapravo, ne ide daleko jer će i dalje koristiti naše motore.”

“Po mom mišljenju – svi smo se vrlo dobro nosili sa situacijom. Ne vjerujem da smo srušili neke mostove ili oštetili odnose za slučaj da u budućnosti opet naiđemo jedni na druge.”

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: Lovro B..
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Lewis Hamilton smr201 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Ovo ako je istina je vrh.
  Dugo nisam čuo da je netko ovako sam sebi pucao u nogu :D  8

  2
 2. Fernando Alonso Mr.Spaceguy Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Na kraju RBR zeznuo sebe i Sanza.  8

  1
 3. Red Bull Onomatopeja Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Cinimi se da je Riki najveci gubitnik.  1

  9