F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber cilja na Q3 s oba bolida u preostalim utrkama ove godine

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Iako je Sauber u ovom trenutku tek 9. od 10 ekipa u poretku – uoči VN Singapura komentiraju da do kraja sezone na svim stazama žele s oba bolida ulaziti u posljednju kvalifikacijsku rundu. Najbolji rezultat im je 6. mjesto Charlesa Leclerca u Azerbajdžanu, čime je za momčad osvojio više bodova nego što su imali kombinirano u 2016. i 2017. godini.

Kao i mnoge druge ekipe – fokus se sad polako prebacio na bolid za iduću godinu kad će u tom bolidu sjediti Kimi Raikkonen. No, za preostale utrke ove sezone žele da oba bolida ulaze u Q3.

“Nadam se da ćemo napredovati malo u narednim utrkama i da ćemo s oba bolida biti bliže Q3,” kaže Simone Resta, njihov tehnički direktor koji je u srpnju došao iz Ferrarija.

“Trend je ove godine zasad bio vrlo dobar. Mislim da je korektno reći da trenutno usporavamo s razvojem jer se uglavnom fokusiramo na iduću sezonu.”

“To je velik izazov, ali i velika prigoda jer možemo biti još bliže top ekipama.”

Charles Leclerc će iduće godine sjediti u Ferrariju, a ove sezone je 3 puta bio u posljednjoj kvalifikacijskoj rundi. Marcus Ericsson još uvijek čeka takav uspjeh. Njegova najviša startna pozicija ove sezone je bilo 13. mjesto.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

1 komentar

  1. Rolex widexpro Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Teško s Ericssonom? Kimija još nema.    2

    0