Vettel: Nadam se da su gledatelji uživali

Izdvojeno / Vijesti

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 3 komentara

Sebastian Vettel, Ferrari

Sebastian Vettel, Ferrari

Već se nakon jučerašnjih kvalifikacija znalo da će Sebastian Vettel danas u utrci imati puno posla, obzirom da je startao sa 18. pozicije, a ispred sebe je imao neke bolide pogonjene Mercedesovim motorom kojima odgovara ova staza sa dugim pravcima.

Unatoč lošem zaustavljanju u boksu koji je potrajao više od očekivanog, Vettel je u cilj ušao peti, iza svog momčadskog kolege, Kimija Raikkonena.

“Ovo je bila dobra utrka, mislim da smo danas postigli maksimum. Prava je šteta, ovdje je jako lijepo postolje, bez kazne smo mogli imati priliku za postolje, ali što je tu je. Odlično sam napredovao tijekom utrke, bio sam jako sretan bolidom, pogotovo pri kraju utrke, osjećao sam se dobro i postajao sve brži. Nisam zadovoljan kako sam odvozio prve krugove utrke, bio sam jako agresivan, ali ponekad jednostavno nije bilo prostora za neko preticanje. Moramo pogledati gdje i kako sam mogao odvesti bolje, početni krugovi su jako bitni jer se puno vremena može nadoknaditi, ali i prosuti. Ponekad vam se posreći, ali ponekad vam je teško u tim trenutcima i morate biti strpljivi.”

Na pitanje je li uživao u utrci, Sebastian je odgovorio:

“Jako, a mislim da su i gledatelji uživali. Svaki put kada sam pretekao nekoga, pogleda sam na tribine i svi su pljeskali i navijali. Nisam siguran jesu li aplauzi bili upućeni meni ili nekome drugom, ja sam ih prihvatio i bili su jako motivirajući.”


Odgovor

3 komentara

  1. Wolf
    hattrick Donator Prikaži

    Vrlo pozitivna utrka za Vettela na kraju krajeva. Ferrari se pokazao vrlo dobro u njegovim rukama, nadam se da će i Kimi pregledati gdje je štekalo ovaj put, je mislim da je uspoređujući Vettelov race pace i oduzevši onaj deficit uzrokovan piruetom mogao puno bolje. Nadam se da će sljedeća utrka biti čista.


    0
    0

    0
  2. buby0706 Prikaži

    Obavio si odličan posao Seb.,za razliku od svog kolege Kimia :( …
    Za kojeg mislim da 2016 sezonu neče dočekati u Ferrari bolidu….


    0
    0

    0
  3. Emerson Fittipaldi
    diesel Prikaži

    Jeste, uživao sam. Da nije bilo tebe i Masse, vjerojatno bi zaspao.


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.