F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Sauber cijelu noć radio na Ericssonovom bolidu

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Marcus Ericsson će tijekom ostatka vikenda VN Italije koristiti novu šasiju nakon što se bolid skoro u potpunosti raspao na 2. slobodnom treningu.

Ericssonov DRS je otkazao nakon čega je izgubio kontrolu nad bolidom na kočenju za prvu šikanu i pri brzini od 320 km/h se zabio u zid i prevrnuo nekoliko puta.

Momčad je cijelu noć sa petka na subotu iskoristila da složi bolid oko nove šasije. FIA je tako izvjestila da je momčad radila od 1 sat u noći do 9 sati jutros, što znači da u prekršili “policijski sat”, što je prvi od dva dozvoljena puta tijekom sezone.

Ericssonova nova šasija je odobrena od strane FIA-e, a Marcus je prošao liječničke preglede i s njim je sve u redu.

“To je bio veliki incident. Zahvaljujući jakom bolidu ja sam u redu. Ekipa naporno radi na novom bolidu kako bih se mogao vratiti na stazu. Radujem se ponovnoj vožnji.”

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

2 komentara

 1. Ayrton Senna FerrariF1 Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Svaka čast mehaničarima i ljudima u garaži.. Potpuno novi auto sastaviti preko noći je jeben posao.. Kapa dolje..  4

  0
 2. James Hunt Luca Badoer Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  Stavi E na vliki incident  2

  0