Izjave pobjedničkog trojca kvalifikacija

Izdvojeno

Marko Rakić

Prije 9 godina 2 min 0 komentara

Ros, Ham, Rai

Lewis Hamilton

“Za mene je ovaj pole position zbilja poseban, iako osvojen na prilično težak način, posebno zbog lošeg zadnjeg slobodnog treninga. Svoju prvu pobjedu sam osvojio ovdje 2007. godine, što se za mene bilo jako posebno. Momci su danas napravili izvrstan posao nakon dosta teških trenutaka. Prvi krug je Q3 je bio prilično dobar, možda je mogao biti malo bolji. Drugi je krenuo loše, a onda sam odvozio dobar srednji sektor, no sve u svemu, jako sam zadovoljan rezultatom, uživao sam.”

Nico Rosberg

“Loš kraj kvalifikacija za mene, cijelo sam se vrijeme osjećao dobro i na kraju sam imao problema sa svime, nisam mogao sastaviti dobar krug. Sada moramo proanalzirati podatke. Prvi krug je bio vrlo dobar, no gume su dale svoje i nije se više moglo izvući. Svakako, čestitam Lewisu, a sutra je utrka i ovdje postoji dosta mjesta za pretjecanje, stoga se nadam najboljem.”

Kimi Raikkonen

“Cijeli vikend je bio prilično dobar, ali šteta što je drugi naš auto imao problema. Ali, sutra je utrka i mislim da smo tu mnogo snažniji. Treba nam još snage, ali mislim da je ovo što sada imamo dobro.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.