Vandoorne: Naš rezultat zaista govori sve

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 12 komentara

Kvalifikacije VN Belgije McLaren ove godine neće pamtiti po dobrom. Ne samo da su cijelog vikenda izgledali potpuno izgubljeno, već su i izgubili brzine u odnosu na prošlu godinu. Fernando Alonso je na kraju u kvalifikacijama bio 17., a Stoffel Vandoorne posljednji.

“Naše općenite performanse objašnjavaju uglavnom sve što trebate znati. Bili smo posljednji u skoro svakoj sesiji. Imali smo toliko problema ovog vikenda i mislim da ovakve kvalifikacije nikog ne iznenađuju.”

“Ovo je moja domaća utrka i zaista je šteta što nemamo bolje alate da navijačima pružimo dobar rezultat,” kaže Stoffel Vandoorne.

“Pokušali smo sve što smo mogli, čak i malo slipstreaminga, ali nismo ništa dobili. Mislim da to nije igralo preveliku ulogu za mene.”

“Nadam se da sutra možemo barem malo napredovati. Bio je ovo težak vikend, nije uopće bilo nikakvog tempa. Samo se nadam da će sutra biti bolje.”

Fernando Alonso nije bio nezadovoljan i kaže da uvijek uživa voziti na Spa.

“Izgubili smo malo brzine u posljednjim utrkama, ali znali smo da će Spa biti jako teška, kao i Monza. Pokušat ćemo se obraniti ovdje i onda napasti na stazama koje nam bolje odgovaraju,” kaže Alonso.

“Uživao sam u kvalifikacijskom krugu. Voziti bolide po ovoj stazi je uvijek poseban osjećaj jer imate osjećaj brzine, ali onda kad prođete ciljnom ravninom i imate sporije vrijeme od konkurencije – to znači da ćemo sutra imati posla oko nadoknađivanja pozicija.”

“U svakoj situaciji pokušamo osvojiti koji bod, pa zašto ne bismo i sutra? Treba nam nešto posebno, možda malo kiše koja će nam dati priliku,” zaključuje Alonso.


Odgovor

12 komentara

  1. Nelson Piquet
    Grah0 Donator Prikaži

    Čudo Alonso nije rekao da su mu ovo najbolje kvalifikacije života i da je opet da 1200%



    9
    -7

    16
  2. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    Jednostavno ne kužim koji k***c se događa sa to ekipom.. Potpuno jasno zašto Alonso odlazi.. Bojim se da će Mclarenu trebati bar 3 do 4 sezone da se vrate na vrh.. Pod uvjetom da se konačno saberu i poslože..



    6
    6

    0
  3. Fernando Alonso
    Alonso king Prikaži

    Ne, ne…Raikkonen je u Brazilu 2012. bio izgubljen, a Mclaren je jednostavno potonuo u rupu koju su sami iskopali.



    6
    5

    1
  4. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Da nastavimo danas pricu Renalt – Honda ili cemo pricekati kraj sezone? Tko je bio lonac a tko poklopac ? I tko ce na kraju biti crn? Mislim da je McLaren pokazao sa nadmocnim Mercedesom 2014 pa sa Hondom i sada sa Renaultom da nemaju pojma napraviti bolid. Jedni na Renaultu pobjede tu i tamo dok su ovi sve gori. Kao sto sam nedavno rekao , prije ce upisati novu pobjedu RB na Hondi nego McLaren na bilo cijem motoru.



    4
    3

    1

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.