Ricciardo: Ohrabruje me Renaultov napredak

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 0 komentara

Kao što je bilo očekivano, na današnjoj konferenciji za novinare imali smo prilično zanimljive rasprave. Britanski novinar podsjetio je Daniela Ricciarda na jedan intervju u kojem je Australac rekao da je spreman za osvajanje naslova. Sad kad se odlučio za prelazak u Renault teško je vidjeti takav ishod u bližoj budućnosti.

“Sjećam se kad sam 2016. rekao da sam spreman za naslov, i mislim da je to još uvijek slučaj. Iduća godina, ako smo realni, to nije baš vjerojatan ishod. Mercedes i Ferrari pobjeđuju konstantno, mi [Red Bull] to uspijemo ponekad. Teško je vidjeti bilo kojeg favorita iduće godine osim Mercedesa i Ferrarija.”

Bez obzira na očigledne favorite u Mercedesu i Ferrariju, Ricciardo je ohrabren onime što vidi u Renaultu:

“Ohrabruje me ono što Renault radi, napredak u tvornici… Mislim da rade ispravan posao s financijama, to mi pokazuje da žele pobijediti i to žele što prije. Sve ekipe to žele, ali sam u Renaultu vidio neke dobre znakove po onoj prezentaciji koju su mi pokazali.”

“Bili su iskreni, nisu mi obećali da ćemo pobijediti iduće godine u Australiji, ali vjerujem da je budućnost svijetla,” zaključuje Ricciardo.


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.