Wolff pojasnio komentare o Bottasu “pomoćniku”: Nemamo 1. i 2. vozača

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 35 komentara

Mercedesov šef Toto Wolff je jučer nakon utrke u Mađarskoj pohvalio Valtterija Bottasa iako je Bottas krenuo s 2., a završio na 5. poziciji te ga je prošao čak i Daniel Ricciardo koji je na početku utrke pao na 16. poziciju. Međutim, Bottas je ulogu “pomoćnika” odigrao senzacionalno, po Wolffovim riječima.

Ipak, Valtteri nije bio presretan takvim izborom riječi, a Wolff se onda pojasnio:

“U današnjoj utrci krenuo je s 2. pozicije i nakon prvog kruga je odradio savršenu ulogu pomoćnika. Ne mislim to u kontekstu svjetskog prvenstva, tamo nemamo 1. i 2. vozača.”

“Možda riječ pomoćnik nije fer. Odradio je senzacionalnu utrku i pomogao Lewisu da sagradi prednost. Lewis je, s druge strane, bio bez greške, također spektakularna utrka.”

Wolff također misli da su se oba incidenta trebala dosuditi kao trkaći incidenti.

“Ne znam koliko je krugova bio na tim gumama, mislim 54. Bile su potpuno gotove. Ne znam kako je uspio zadržati Sebastiana i Kimija 25 ili koliko već krugova. Znali smo da će zadnjih 5 krugova biti zaista kritično.”

“Sebastian je napravio dobar manevar u prvom zavoju, a Valtteri više nije imao trakcije. Ostao je na prljavoj strani staze, kočio kasno i nije bilo više prostora gdje da ide. Potpuno normalan trkaći incident.”

“Drugi incident je isti. Izgledao je malo grubo ako gledate slike, ali uzmite u obzir da je bio na prljavoj strani staze i gume su mu bile gotove, a na prednjem krilu je imao oštećenje i nije imao kuda. Daniel je pokušao s vanjske strane znajući da Valtterijev bolid više nije u dobrom stanju i tako su se sudarili. Ništa namjerno.”


Odgovor

35 komentara

  1. Ferrari
    pero iz bukurešta Prikaži

    Joj Toto dosadan si! Prestani laprdat…



    15
    13

    2
  2. Charles Leclerc 16
    Jhkuiz5 Donator Prikaži

    Možda riječ pomoćnik nije fer. Odradio je senzacionalnu utrku i pomogao Lewisu da sagradi prednost. Lewis je, s druge strane, bio bez greške, također spektakularna utrka.”

    Hahaha nije pomocnik al je zato senzacionalno pomoga Lewisu da sagradi prednost ???



    19
    18

    1
  3. Alain Prost
    Alain Prost Prikaži

    Lako je Totu bilo pametovati dok su bili superiorni, lani, a pogotovo ove godine su ozbiljno uzdrmani, svojim ponašanjem i izjavama pokazuje da nema situaciju pod kontrolom, samo ih LH drži na površini, zato i je toliko plaćen, da nema njega oba naslova bi već bila pa pa.



    16
    11

    5
  4. F1puls
    Ice Prikaži

    Smeće Toto ne laži.



    17
    12

    5
  5. kikijv97 Prikaži

    Ma oni su jos dobri u odnosu kakvi su bili barrichello i massa,



    5
    -3

    8
  6. Ferrari
    blejky Donator Prikaži

    Kako ovaj lik može srati to je nevjerojatno.
    “Sebastian je napravio dobar manevar u prvom zavoju, a Valtteri više nije imao trakcije. Ostao je na prljavoj strani staze, kočio kasno i nije bilo više prostora gdje da ide. Potpuno normalan trkaći incident.”
    Ajmo se vratit na francusku Vettel kasno koči i pogađa Bottasa a to za njega nije bio trkaći incident i naravo kazna Vettelu nije bila dovoljno velika.
    Pa imamo Silverston Kimi kasno koči i pogađa Hamiltona tu je dotični otišao korak dalje zajedno sa ostatkom ekipe za koje ta situacija nikako nije trkaći incident već kako su oni rekli ili je namjera ili nesposobnost.
    A sad imamo situaciju u kojoj Bottas udara ne jednog vozača nego dva i još je u čudu kad su mu rekli da propusti Rikija naprijed.
    E, to su trkaći incideti jer eto kasno je kočio i nije mogao ništa napravit , a kad to drugi naprave onda je to namjera ili nesposobnost ili nešto treće ali nikako trkači incident.
    Kakav ljigavac.



    47
    43

    4
    • Mclaren
      AlkY Donator Prikaži

      Jedino sta Vuku tu ide u prilog je to da su i Kimi i Seb imali prakticki nove gume na bolidu u trenutku navedenih incidenata dok Bottas je bio skoro pa bez guma. Ali u svakom slucaju njegove izjave nisu bas skroz na mjestu.



      7
      4

      3
      • Ferrari
        blejky Donator Prikaži

        To stoji što kažeš za gume ali isto tako vozač koji je kako bi narod rekao na čelestonkama od guma trebao bi biti svjestan mogučnosti tih guma i da ne možeš bokirati kotače onako kako inače mogu sa normalnim gumama.
        Ali eto po Totu samo se prekočio dva puta i to je to.
        Kako kažeš izjave su mu totalo kontradiktorne.



        12
        11

        1
    • David Croft
      Frantic Donator Prikaži

      I meni je smiješnija priča oko “incidenata”.
      Na ova sranja oko 1-2 vozača se i ne obazirem. Tako je to svugdje.



      8
      8

      0
  7. Lando Norris
    Zola Prikaži

    Kakva ljiga od lika. Zna se ko je prvi vozac i to dobro…



    25
    21

    4
  8. Sc
    sedin_hatibovic Prikaži

    Mislim da je prošle sezone bila neka slična priča oko tog 1. I 2.vozača i tada je ako se ne varam Lauda objasnio situaciju da su na početku sezone obojica jednako tretirani, ali da kako sezona odmiče, vozač koji skupi više bodova i pokaže bolje performanse, postaje vozač broj 1 i tada tim počinje da radi u njegovu korist. Mislim da je savršeno jasno u ovoj situaciji ko je ko i da se ni sam Valtteri nema razloga buniti. Tu je gdje je… A što se incidenata tiče, bili su sve samo ne trkaći…



    23
    23

    0
    • Mclaren
      luke flywalker Donator Prikaži

      Ne buni se niko zato što oni imaju 1. i 2. vozača. Čak i da odrede status vizača i prije početka sezone. Imaju pravo. Ali problem je što insinuiraju da u Ferariju žrtvuju Kimija za korist Seba, a u najmanju ruku, istu stvar rade.



      19
      19

      0
  9. Max Verstappen 1
    Multi 21 Prikaži

    Pa kad su gume potpuno gotove, onda valjda vozač ima dovoljno pameti da shvati da nema nikakvog smisla boriti se nakon što ga je Vettel prošao za cijeli bolid, a pogotovo protiv Ricciarda kad ti fali prednje krilo.



    23
    23

    0
  10. Rover
    zjurina Prikaži

    “…Ostao je na prljavoj strani staze, kočio kasno i nije bilo više prostora gdje da ide. Potpuno normalan trkaći incident…”

    “Daniel je pokušao s vanjske strane znajući da Valtterijev bolid više nije u dobrom stanju i tako su se sudarili. Ništa namjerno…”

    KOji bijedni i patetični izgovori…pa to ni mala djeca nebo “kupila” lol…

    EDIT: …normalna mala djeca – ne Sky-evci i navijači Balerine.



    13
    11

    2
  11. Sebastian Vettel
    Pastor Prikaži

    Dobar, dobar :rofl:

    Sebastian je napravio dobar manevar u prvom zavoju, a Valtteri više nije imao trakcije. Ostao je na prljavoj strani staze, kočio kasno i nije bilo više prostora gdje da ide. Potpuno normalan trkaći incident.

    Kakva je razlika ovoga u odnosu na ono kada je Vettel njega udario? Kočio kasno? Vettel čak nije ni to. Počeo je kočiti čak i ranije, ali nije mogao zbog gubitka downforcea iza Hamiltona. Pa nije “normalan” trkaći incident…



    24
    24

    0
  12. Marlboro
    Hey You Donator Prikaži

    Kako mi se gadi ovaj lik skoro ko jebeni Bojler.



    5
    1

    4
  13. Ferrari
    Mrgud Prikaži

    Gdje bih mogao pogledati vremena krugova za svakog vozaca za svaki krug? Zna li itko, par puta sam vidio da su ljudi objavljivali linkove za takvo nesto?

    Zanima me samo analiza Bottasa, prije ulaska u box SV-a, dva ili tri kruga zaredom je postavljao najbolja (osobna) vremena i onda je “stao” nakon sto je SV izasao iza njega. Onda se ne treba cuditi ako netko nesto nazove pravim imenom.



    6
    4

    2
  14. avalon Prikaži

    viđali smo i druge vrlo dobre vozače u dobrim bolidima kako se u ovim situacijama “uništenih” guma “predaju” bez otpora ali to za bottasa ne vridi . time dokazuje i pokazuje odanost timu u kojem je zaista savršen pomoćnik jer … volili ili ne ovog finca negdje u sebi znate da je jako dobar vozač koji je više puta dokaza da se zna uspješno , žilavo branit od “napadača” osim ako taj “napadač” nije LH . tada od dr jekylla postaje umisto mr hyda savršen pomoćnik no to u ovakvoj konstalaciji snaga mercedesu odlično funkcionira . jer i sad kad je donekle u podređenoj poziciji u odnosu na ferrai povećava prednost . ovo se mnogim ferraristima neće svidit ali sitite se one “nogometne” kako veliki i kad odigraju slabo … pobjede . osim toga ferrari ( i vozači i mehaničari pa i taktičari ) zabiju sami sebi nož u leđa . zar seb nije treba bit oprezniji , lukaviji pa u njemačkoj pustit lewisa da ga “hvata” i napravi eventualnu grešku čime bi seb pobjedija ? zar jučer nije seb kod izmjene guma “zadržan” u boxu 2 s više od ferrarieve “normale” ? da je to obavljeno na način koji obično urade seb bi izaša isprid valtterija i sa HS krenija u borbu za pobjedu ali … jbga . zakazali su kad je najvše trebalo i umisto da u pauzu uđu sa bar 15 bodova prednosti ući će sa 24 boda minusa . osim toga , ako je bottas dokazano savršen pomoćnik LH je dokazano master mind psiho igara šta je pokaza od početka karijere . sitite se njegove “opaske” da ga kažnjavaju zato jer je crnac pa do ove zadnje kako je zanimljiva taktika ferraria posli sudara kimija i bottasa . kad se zbroji mater mind + žilavi savršeni pomoćnik bottas koji odlično vozi Q + tim koji stoji iza nebuloznih izjava svojih vozača ( LH koji je kimijev sudar proglasija zanimljivom taktikom ) i pokušava sve svesti na trkače inidente kad se iskreira sranje koje je bottas iskreira jučer iako i toto zna da sa uništenim gumama vozač čak ni u mađarskoj ne može parirat onima sa svježijim gumama onda … ferrari može dobit neke “bitke” ( pobjede ) ali je sve izvjesnija da će na kraju izbubit “rat” ( titulu) . uz urođenu lukavost , oportunizam i savršenog pomoćnika te wolffa , vuka koji je zapravo lisica , laudu koji povremeno kad zatreba dolije ulje na vatru trebalo bi se desit nešto neočekivano da LH ne obrani titulu . na znam …katkad mi se čini da su u ferrariu bar malo naivni ( kimi ispred seba u austriji = 3 boda manje ) i ka da se boje mogućnosti vlastitog uspjeha = greška boxa jučer . pa jbga nisu u ferrarievom boxu mehaničari haasa . ljudi koji u više od 99 % situacija obave svoj zadatak odlično , brzo jučer su u trenu dok su se “lomila koplja” zakazali . no “nema veze” , bit će šanse i dogodine osim ako RB sa hondom ne postane novi ferrariev mercedes jer austrijanci ne zaostaju u lukavosti i vozača ( bar max ) i vodstva tima + neuništivi adrian ….. nadam se da ova “suša” titula neće potrajati ka ona koja je prethodila dolasku MS u ferrari jer i tada su za njih vozili npr mansell , prost , bilo je novca samo ne rezultata .



    12
    9

    3
    • Sebastian Vettel
      Pastor Prikaži

      Lako je igrati psihičlke igre kada imaš iza sebe britansku medijsku mašineriju. Kada bi Ferrari, ili neko iz Ferrarija pokušao isto britanci bi ga razapeli. Tako se isto razapinjao Rosberg. Ili Vettel u Red Bullu. Tada je Webber pametno koristio britanske medije koje je imao na svojoj strani… Ili one tadašnje izjave Alonsa i Hamiltona protiv Seba, kako se bore protiv Neweya i sl. A zbog Vettelovog odgovora na takve provokacije, da oni rade više od drugih, razapet je u britanskim medijima. Nije lako igrati te igre kada jedna starna mora paziti na svaku riječ koju izgovore, da ovi nebi cijeli svijet okrenuli protiv njih (jer su oni ipak zaduženi za emitiranje F1 cijelome svijetu), dok druga strana moe izgovoriti šta im god padne na pamet. Pa iako izgovore neku glupost (zanimljiva taktika Ferrarija), ovi će brzo naći opravdanje…
      A tomu nadodaj i pristrane sudije koje jedne kažnjavaju za svaku sitnicu, a drugima opraštaju sve., očita kršenja pravila. Pa onda govorimo o pritisku. Kako ne pući pod tolikim pritiskom? Za razliku od pritiska na Ferarriju i Vettelu, Hamilton i Mercedes nemaju nikakav.



      13
      6

      7
      • avalon Prikaži

        jbga .. zna sam da sam nešto izostavija iz svoga komentara ( ima sam na umu dok sam tipka ) tj upravo to šta si napisa . zapravo nisam mislija spominjat medije ka još jedan “uteg” na vagi u korist mercedesa/LH nego suce ali danas je malko toplije pa je koncentracija ishlapila zbog vrućine ;) zadnje sudačke odluke su pomalo sramotne jer od kada sucima u sportu nešto znači iskreno priznanje EVIDENTNE GREŠKE i priznaje da je na pitu vladala konfuzija pošto nisu znali bi li ili ne pozvali bolid na izmjenu guma pa zbog toga SAMO OPOMENA ? !?!? mislim da je kazna bottasu samo dimna zavjesa za buduće gledanje kroz prste jer ka eto vidite da smo mi dosljedni . pa i samog VB je iznenadija poziv sa pita da ricciardu vrati poziciju šta on nije uradija ( daniel ga je preteka , nije propušten ) jer eto i finac je izgleda uvjeren ( ne samo LH ) da su oni nedodirljivi . jbga , skoro je nemoguče pobjedit kad slikovito rečeno katkad u borbi imaš jednu ruku vezanu , a i kad nemaš onda sam ukenjaš . na kraju će se vjerovatno žalit za 3 boda iz austrije , izljetanja u njemačkoj i ove +2 s izgubljene u boxu hungaroringa jer zborjeno bi to bilo bar 28 ako ne i 53 boda :( OK , ovo o 53 boda je špekulacija ali nije baš nerealna .



        7
        7

        0
      • Michael Schumacher
        VRSV546 Prikaži

        Ali svatko ko prati f1 malo vise osim sist nedjeljom i pogledat (pa cak i oni) vide suci i mediji na strani mercedesa, vettel mudro suti jer da ista komentira razapeli bi ga mediji i vjerovatno suci nesto novo izmislili da ga nekako ostete, Schumaher da je sad u ferrariu ili da se ovako nesto desavalo 05 06 na ovi nacin gurat jednu momcad ja van garantiran da bi on poduzeo netko sto niko nebi, zabiva se u alonsa namjerno, izgurao suce iz f1 i tome slicno, a napravio bi zato jer moze jer je jedan jedini dok vettel jbg nije, hamilton trazi od f1 da nakon trke rosberg njih neispituje ma ko si ti jado da odlicujes, vrlo pametan i prgav vozac koji koci rano da bi sjeba ovog ispred sebe (francuska) ima “understering” dok ga ljudi pokusavaju prijeci (max kina izgiravaga van staze) da se ovo radi na hamiltonu on bi se povuka iz f1



        2
        0

        2
  15. OnlyAlonso Prikaži

    Molio bi da mi se posalje link reprize utrke jer nisam jucer stigao gledat?
    hvala unaprijed



    3
    -5

    8
  16. Ferrari
    ferrari1984 Prikaži

    Totto ser.. na najjace…
    Hoces reci da je tocka kocenja sa novim i starim gumama ista i da je Bottas zbog starih guma izazvao 2 sudara… Smijesan si do bola…

    Nemas nacin kako opravdati pokusaj izbacivanja Seba iz utrke pa sad pricas nebuloze…

    Sudar sa Riccijem je alibi sudar da opravda sudar sa Sebom “kao nisam samo njega udarija vec i Riccija jer kao gume su otisle”
    Zanimljiva taktika Mercedesa…



    11
    -2

    13
  17. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Pa jasno da nemaju, imajh vozaca i wing mana, ili tzv. Pomocni vozac



    2
    1

    1
  18. Fia
    bodo Prikaži

    E moj Totto. Misliš da je bio 54 kruga na gumama.
    Čista kocka, dobro vam je prošlo, kao je moglo. A i Bottox je blesav kada nije zatražio odnosno inzistirao box. Nije bilo greške za kolegu Hama jer Seb bi se približio ali teško prešao. Sa druge strane Kimi očigledno brži nije smio napast Seba.
    Dobro da nije vozilo po felgama. U svakom slučaju da su ga bacili na Ultra soft, ča čak i na soft ne da bi bio konkurentniji, nego i sigurniji. Ovako dobro da uopće ima plasman i da nije otkinuo poziciju Sebu i Ricciu.
    Sve u svemu , Ferrari i Mercedes mogu biti i više nego zadovoljni.



    2
    0

    2
  19. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Al ga i ovaj wolf pocinje kenjat nemilo od ovog o 1 i 2 vozacu pa do sranja koja je Bottas radio na stazi.Narabno ni neocekujem da ce reci jedan sef neke ekipe da moj vozac treba dobiti kaznu isl. No daj bolje reci ne zelim to komentirati a ne ovakve proljeve.



    3
    3

    0
  20. Audi
    Alonso1983 Prikaži

    Moje misljenje vezano za ovu sezonu i ako slucajno bude b9rba za naslove ziva do kraja vjerujem da Mercedes ne bi prezao ni od bilo kakv9g oblika prljave igre pa cak i ovakvih udaranja ala Bottasova u madarskoj. Dam ruku u vatru za ovu tvrdnju i vjerujem da je receno Bottasu ako ikako moze nekog malo ocesat u nekoj situaciji (zbog franvuske i britanije) da mu je dozvoljeno bez obzira na njegov potencijalni DNF. Jer nakon onih komentara “zanimljiva taktika Ferrarija” pa sada ovog na Hungatoringu jedino to mogu zakljuciti. Ne volim Vettela ali volio bi da skinu vise Mercedes jer mi je ih puna kapa pogotovo zbog izjava kao ove sada i proslu utrku.



    9
    9

    0
    • Michael Schumacher
      senna66 Donator Prikaži

      Ma nije ovo Bottas namjerno učinio, išao je na sve ili ništa. Mene jedino ovdje čudi kako je uspio napraviti dvije vrlo slične gluposti u svega par krugova i proći gotovo nekažnjeno, jer ono nije kazna budimo realni. Nakon prvog incidenta sa Vettelom se trebao lagano sabrati, ali je zakačio i Riccija…

      Imao je dobre vožnje u početku sezone, ali su ga pehovi koštali dosta bodova, pa ga malo tim iskorištava……nije mu lako. Ja iskreno očekujem Bottasa koji će sve češće ići na nož u dvobojima. Realno on nema više što za izgubiti, pored LH nema ni 1% šanse. Osim ako čeka da se ovaj umirovi pa da on bude vozač br 1. Ako na to cilja budala je. Merc će sigurno tražiti dobru zamjenu za Hamiltona.
      Bottas nije u zavidnoj situaciji, a ironija je u tome da vozi bolid o kojem Alonso, Hulk, Ricci, Max i ostali trenutno mogu samo sanjati, a definitivno zaslužuju više nego on.



      4
      4

      0
      • avalon Prikaži

        senna66 …. “Bottas nije u zavidnoj situaciji, a ironija je u tome da vozi bolid o kojem Alonso, Hulk, Ricci, Max i ostali trenutno mogu samo sanjati, a definitivno zaslužuju više nego on.” složija bi se sa konstatacijom da VB nije u zavidnoj situaciji jer želja/san svakog vozača je titula . čak i onih koji nemaju “kapaciteta” za to . VB je sve isto vozija merc ili neki drugi bolid ( osim RB ili ferraria ) jer nikad neće osvojit titulu , moć će jednog dana pričat kako je vozija sa LH i kako je prvenstva završava ka 2 . , 3 . , 4 . ili kako kažu “uvik djeveruša , nikad mlada” ali … nije mi jasno zašto navedeni DEFINITIVNO zaslužuju više od VB vozit mercov bolid ? dokazali su se više od VB ? bolje bi funkcionirali u paru sa LH ? ako bi želili bit iskreni morali bi bar sebi u svoja 4 zida priznat da je VB vrlo dobar vozač , idealan za merc jer je lojalan , vozi jako dobre Q čime “čuva leđa” LH anulirajući konkurenciju ( najčešće seba ) , bez pogovora sluša naredbe tima , donosi puno bodova … u 1,5 sezone 437 bodova ( usporedbe radi kimi ferrariu 351 bod ) , vrlo žilavo se brani kad ga napadaju osim ako LH nije “napadač” . ne misli na sebe sudeći po onome šta daje timu iako mu za neke više dosege vrime curi … ovog miseca VB će navršit 29 godina , a bojim se da ovakvim tretmanom tima ( ugovori samo na sezonu ) i njegovom recimo poniznošću prema timu , kolegi nikad neče bit ni viceprvak . nabrojani … FA je pokaza da u paru sa LH ne funkcionira , max ne bi je*ava ni tim ni LH šta je već dokaziva u TR i RB pa im takav ne treba osim ka No 1 ali uz još aktivnog LH to je nemoguče , DR .. o njemu mi je teško donosit neki zaključak . odličan ali ka da mu fali nešto u karakteru/pristupu da se agresivnije nametne . tu ga max “dere” . hulkenberg … nije mi jasna “privrženost” mnogih forumaša njemcu ?!?? lik je u F 1 već 11tu sezonu , 147 trka je iza njega , a NIKAD , BAŠ NIKAD nije gleda fanove sa postolja …a ka odličan je . u istom timu perez je pokaza više od njega ali on mnogima nije baš nešto , VB je i sa williamsom i to 2016 . kad je FI bila bolje plasirana od williamsa gleda fanove sa podija jednom , hulkenbergov kolega perez 2 X ( btw na kraju prvenstva bija je bolje plasiran od VB , NH lošije ) hulkenberg NIKAD . čitajući skoro pa hvalospjeve napisane o hulkenbergu pomislim kako je za razliku od nekin najpodcjenjenijih , a rezultatski puno uspješnijih ( npr zemljak mu heidfeld … 13 podija od toga 8 X 2 . ) hulkenberg najprecjenjeniji vozač novije F 1 s obzirom na postignuto . sve šta je postiga u 10 , 5 sezona je 1 PP i 2 FL , a za 18 dana navršava 31 . šta bi takav mercedesu , kojim rezultatima bi više od VB zaslužija misto u kokpitu ? VB će karijera proć u čekanju jer neče dočekat odlazak LH dok mečki ovako ide . može LH pričat kako ga “boli uho” za rekorde ali takav ego sigurno bi želija “pomest” rezutate MS u broju titula ( ili bar izjednačit ) , pobjeda , podija … PP je već “skinija” i tu je najbolji u povjesti F 1 . već kroz 2019./20. ( + one iz ove u preostalih 9 trka , a bit će bar poneka ) LH može dostić i prestić MS po pobjedama ( nedostaje mu ih još 24 za izjednačenje ) , podijima ( 29 da se izjednači sa njemcom ) . kad sev “poobara” može LH i otić u npr glazbene vode ali VB će tada već imat 31 . , 32 . godine timovima će bit atraktivniji npr max , leclerc , gasly , sainz Jr ili neki drugi mladi extra talenti . poanta lipo je zaslužit povjerenje mercedesa jer poziv iz tog tima je svojevrsno priznanje vještini , talentu . lipo je vozit tako dobar , dominantan bolid ali kakvu je /će korist VB imat od toga pošto je samo “oruđe” ili ti ga tek sjajan pomoćnik kako ga je “krstija” toto ? na kraju može imat samo gorak ukus u ustima jer pomoćnik je tek pomoćnik , nikad … šampion .



        3
        3

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.