Mercedes će u Kanadi imati nove motore

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 9 godina 2 min 1 komentara

Lewis Hamilton, Mercedes

Lewis Hamilton, Mercedes

Mercedes je ove sezone bio primjer kad je u pitanju pouzdanost pogonskih jedinica. Njihova momčad u 2015. ne pamti nijedan kvar i svih šest utrka su odvozili s jednim motorom. Paddy Lowe je potvrdio da će u Kanadi imati nove motore, što će biti drugi ove sezone za oba vozača, ali također da su koristili nekoliko tokena za poboljšanja.

“Donosimo nove pogonske jedinice za ovaj događaj. To će biti druge ove sezone za oba vozača. Prvi motor smo koristili kroz 6 GP vikenda, što je odličan uspjeh cijele ekipe u Brixwortu. Prijeđena kilometraža iznosi preko 4000 kilometara. Očekujemo da će i konkurenti donijeti neka poboljšanja, pa će biti zanimljivo vidjeti gdje tko stoji i kakav je sada odnos snaga.”

Komentirao je i prošlu utrku u Monaku kada su Mercedes i Lewis Hamilton pogrešnom procjenom situacije na stazi poklonili pobjedu Nici Rosbergu:

“Sport se sastoji od toga da odlučujete u jednoj sekundi, trgujete rizikom za nagradu, a odluke nisu uvijek ispravne. Po mom mišljenju ova ekipa donosi bolje odluke nego većina drugih. Ipak, moramo se poboljšati u svim aspektima, a pogreška u Monaku će definitivno biti dio tog procesa.”


Odgovor

1 komentar

  1. buby0706 Prikaži

    Kao i da ovako nisu bili premočni…S obzirom na motore,trebali su ovaj prvi izgurati skroz dok ne zahukta na nekoj utrci ;) ….
    A sad sa novim motorima Adio Ferrari :(


    0
    0

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.