Vettel zadovoljan nakon prva dva treninga

Vijesti

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 1 komentara

Sebastian Vettel je nakon prva dva slobodna treninga bio zadovoljan performansama, a nakon tragične smrti Sergija Marchionnea kaže da je za ekipu dobro to što imaju puno posla pred sobom:

“Mislim da je najbolje sjesti u bolid jer onda svi znaju što treba raditi. Nije lako, ali danas je posao bio u redu. Najbolje je kad imate puno posla ispred sebe jer onda budete usredotočeni na to.”

Što se tiče Mađarske, nije tajna da je ovdje pretjecanje teško i da su kvalifikacije vrlo važne:

“Kvalifikacije i start su ovdje vjerojatno najvažniji. Tko god je naprijed nakon prvih par zavoja – to će biti ključno. Ali, da bismo došli tamo treba obaviti puno posla.”

“Prilično sam zadovoljan, mislim da je bolid dobar za jedan brzi krug. Ovo je bio jedan od boljih petaka, bilo ih je nekoliko kad se nije sve posložilo.”

VN Njemačke i VN Mađarske voze se tijekom dva uzastopna vikenda, što je dobra vijest obzirom na katastrofu koju je tamo doživio:

“Nakon Njemačke ne mogu puno toga napraviti, dobro je da imamo odmah iduću utrku pa se usredotočimo na to. Nadam se da će ova utrka poništiti Njemačku.”


Odgovor

1 komentar

  1. Stefan Bellof
    mario550 Prikaži

    Sanse da se pobjedi Red Bull u utrci su bojim se nikakve!!
    U kvalifikacijama sam uvjeren u pole Vettela ali zbog guma nazalost nece imati sanse jer ce ih bikovi pojesti,osim ako ne zahladi i drasticno padne temperatura do utrke.



    1
    -13

    14

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.