Ricciardo će dobiti novog trkaćeg inženjera ako ostane u Red Bullu

Izdvojeno

Luka Kolak

Prije 6 godina 1 min 2 komentara

Kako Motorosport.com doznaje, Daniel Ricciardo ako produlji svoj ugovor s Red Bullom, lako je izvjesno kako bi mogao dobiti novog trkaćeg inženjera.

Australac bi mogao opet raditi s Mikeom Luggom koji je radio s njim u Carlinu kada je Ricciardo osvojio titulu britanske Formule 3 2009. godine. Lugg je bio Samu Birdu trkaći inženjer u DS Virgin Formula E momčadi zadnje dvije sezone, ali finale sezone u New Yorku bila je njegova zadnja utrka na toj poziciji. Lugg će najvjerojatnije zamijeniti Simona Renniea kao jednog od dva trkaća inženjera.

Rennie, koji je radio za Red Bull kao inženjer za Marka Webbera 2013., vjerojatno će biti prebačen na neku od pozicija u tvornici. Prije Red Bulla, Rennie je bio zaposlenik Renault pa kasnije i Lotusa.

Kako je sve više izvjesno kako će Ricciardo nastaviti s austrijskom momčadi, Australac bi opet mogao surađivati sa svojim sunarodnjakom s kojim je osvojio gore navedenu titulu 2009. godine.


Odgovor

2 komentara

  1. Ayrton Senna
    FerrariF1 Prikaži

    Znači ostaje u Red Bullu.. A iskreno i nema kamo.. Šteta da nije mogao u Ferrari.. Rado bih ga bio vidio u crvenoj boji..



    20
    18

    2
  2. Niki Lauda
    zelot Donator Prikaži

    neka ajde. jos jedna godina max i ricci pa zasto da ne. ok, bilo bi zanimjivo i da je u nekoj drugoj ekipi ali ovako barem imamo sta usporedjivat dok u obrnutom slucaju bas i ne jer bi bio novi u ekipi. mozda malo u ferr sa sebom ali mislim da bi seb dobio prvu sezonu sigunro.


    0
    -2

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.