Verstappen relativno sretan rezultatom

Vijesti

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 2 komentara

Max Verstappen sutra će u utrku krenuti s 4. pozicije obzirom da njihov bolid danas nije bio dovoljno brz da se bori za pole poziciju. Ipak, Verstappen nije nezadovoljan:

“Relativno sam sretan, morate biti realistični. Kad nam nedostaje toliko snage motora – to se ne rješava samo od sebe. P4 je bio solidan rezultat za današnje kvalifikacije.”

Red Bull je Verstappena u 2. kvalifikacijskoj rundi poslao na soft gumama kako bi sutra s njima krenuli u utrku, ali je onda došao prekid kvalifikacija zbog izlijetanja Marcusa Ericssona pa je Verstappenov krug prekinut u najgorem mogućem trenutku. Kasnije su odustali od rizika i prešli na ultrasoft gume.

“Zbog crvene zastave sam morao odustati od toga i onda kasnije nisam mogao riskirati da izgubim prolaz u Q3. Svi kreću na ultrasoftu pa nije ništa strašno.”

“Bolid je brz i mi smo na četvrtom mjestu pa je sve moguće. Nadam se da će biti bliže nego u kvalifikacijama. Temperature će biti drukčije od petka kad smo odradili trening tako da nitko od nas zapravo ne zna kakve će biti performanse.”


Odgovor

2 komentara

  1. sennacher Prikaži

    Eto nam konačno “realističnog” Verstappena u četvrtoj sezoni karijere. Možda ne bude toliko centralna zvijezda, ali bi moglo biti podosta bodova



    4
    4

    0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.