Mercedes potvrdio i novi ugovor za Bottasa, ali samo za 2019.

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 8 komentara

Mercedes je upravo potvrdio da je i Valtteri Bottas dobio novi ugovor, te su tako kompletirali vozačku postavu za 2019. godinu nakon što je jučer potvrđeno kako će Lewis Hamilton ostati s ekipom do kraja 2020. godine.

28-godišnji Finac je potpisao jednogodišnji ugovor s opcijom produženja do 2020. godine.

Otkad se priključio Mercedesu 2017. Bottas je pobijedio u tri utrke i osvojio pet pole positiona. Ove sezone je vidno poboljšao performanse i u 4 od 10 utrka je nadmašio svog timskog kolegu u performansama tijekom GP vikenda. Ipak, zbog loše sreće nalazi se tek na 5. poziciji u prvenstvu sa 104 boda.


Odgovor

8 komentara

  1. Ferrari
    Gilles Prikaži

    Hamilton je dobio sta je hteo i eto odmah potpisa i za Bottasa. Ocekujem nagli skok u performansama Hamilonove strane garaze, a Bottoas ce biti brz ili brzi samo kad bude trebalo da se koci Ferrari ili neko frugi na stazi.

    Drago mi je zbog Bottasa da je u velikom timu i nek se obezbedi finansijski i takodje se nadam da nisam upravu sa mojim postom i da ce Bottas nastaviti sa dobrim voznjama.



    13
    1

    12
    • Felipe Massa
      Warrior Prikaži

      Ne ide to tek tako. Zašto bi Mercedes usporavao svoj drugi bolid? I konstruktorski naslov nije mala stvar. Bottas je dosad zaslužio bit barem u borbi s Lewisom i Sebom al eto bad luck…



      6
      5

      1
  2. FSV Prikaži

    Idemo Vodonosa jos jedna godina da se vozi za primadonu i narikacu Hamiltona…..



    16
    -4

    20
  3. Fernando Alonso 14
    alonso05espana Prikaži

    Bottas marioneta, da samo ima malo Rosbergovog stava prema Lewisu



    6
    4

    2
    • Max Verstappen 1
      Multi 21 Prikaži

      Bottas nema pravo imati takav stav prema Lewisu zbog ovih jednogodišnjih ugovora. Dosad je trebao imati 2 pobjede i biti u vrhu s vodećim dvojcem, ali neće ga sreća. Mislim da ljudi malo podcjenjuju Bottasa u odnosu na rosberga. Kad su se Nico i Lewis borili, tu nije bilo RB-a ili Ferrarija da ti otmu puno bodova kao danas i zato se Bottas čini lošijim. Po meni je Bottas bolji i brži vozač.



      3
      -4

      7
      • Fernando Alonso 14
        alonso05espana Prikaži

        Znam da nema pravo i žao mi je, nisam rekao da je loš vozač, dapače borio bi se za prvenstvo da je imao sreće, samo mislim da se nekad ustručava stisnut. Gledao sam neki dan VN Njemačke iz 2014. kako se borio s Lewisom i obranio drugu poziciju do kraja.



        3
        3

        0

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.