Vandoorne: Ne bih nas otpisao za ostatak sezone

Izdvojeno

McLarenov Stoffel Vandoorne tvrdi da ne treba otpisati britansku momčad za ostatak sezone, bez obzira na promjene koje su uslijedile prošlog tjedna.

Vandoorne inzistira da je pred McLarenom još uvijek velika borba. Prošlog je tjedna odstupio Eric Boullier, a došlo je i do nekih promjena u vodstvu momčadi iz Wokinga.

Trenutno se nalaze na sedmom mjestu u poretku konstruktora s bodom zaostatka za Force Indijom.

Situacija u kojoj se nalaze nije laka, ali Vandoorne ostaje optimističan oko McLarenovih šansi za ovu sezonu.

“Ne bih otpisao našu sezonu. Nastavit ćemo donositi poboljšanja i pokušati razumjeti na kojim područjima bolid gubi performanse. Na kraju krajeva, moramo riješiti te stvari zbog dizajna bolida za sljedeću godinu.”

“Rezultati definitivno nisu onakvi kakve smo željeli da budu, ali ako pogledamo gdje smo bili prošle godine, još uvijek smo u boljoj formi, definitivno ne treba otpisati ovu sezonu.”

Vandoorne kaže da treba vremena kako bi se vidjeli rezultati promjena u momčadi te da se to neće dogoditi preko noći.

“Ne postoji određeni vremenski period. Znamo da je nemoguće transformirati momčad preko noći ili od utrke do utrke. Potrebno nam je vremena.”

“Teško je procijeniti koliko nam je vremena potrebno. Ne znam koliko će nam trebati da se vratimo pobjedama. Naravno, nadam se što prije. Trebali smo neke promjene i to je pozitivan prvi korak za budućnost,” zaključuje Vandoorne.


Odgovor

9 komentara

  1. avalon Prikaži

    ako zanemarimo nerealna očekivanja fanova ( naročito alonsa … bez uvrede ) vandoorne dobro govori . lani su na kraju prvenstva posli 20 trka imali 30 bodova ( FA 17 , SV 13 ) , sada posli 10 samo fernando ima 40 , vandoorne 8 = 48 . FI je bod , haas 2 boda ispred njih , TR zaostaje 29 , sauber 32 boda . lani su završili 9 . ( od 10 ) u konstruktorskom , ove sezone bi se mogli borit čak i za 5 . misto . kad se uzmu u obzir svi problemi , “nesređenost” , najnovije promjene u kadru tima zar se nisu prelaskom na renaultovu PU drastično popravili i bodovno i u trenutnom poredku ? to šta fanovima nije dovoljno jbga … posli 3 sezone stenjanja ne izlazi se iz krize preko noći kako točno kaže SV .



    51
    50

    1
    • Max Verstappen 1
      Multi 21 Prikaži

      Uz puno sreće i tuđih odustajanja su došli do tih bodova. I uz sve to opet su 7. u poretku. Realno McLaren nije napravio neki ozbiljan pomak od prošle godine.



      8
      -41

      49
      • Aston Martin
        nando1 Prikaži

        Što se tiče odustajanja i udesa ako ćemo tako gledati onda Ferrari ne bi vodio u prvenstvu da oba Merca nisu odustala u Austriji . Mclaren je bio i bodovima i u Monacu pa je Alonsu krepo bolid .Dok se nekome ne smrkne drugom ne svane. Mclaren nije puno napredovao ali ipak je bolji nego lani .Pogledaj koliko je Honda potrošila PU (5) a koliko Mclaren (2) . Honda je nešto brža nego lani ali je i dalje nepouzdana i kvarljiva.



        10
        5

        5
      • Brazil
        Anonimus4138 Prikaži

        Nando1 sta je tebi Honda skrivila,krivo ti je,jer je Red Bull preso na Hondu,a McLaren je otišao na Renault,daj budi normalan,ne vrijedaj ljude kada kazes da je Red Bull presao s konja na magarca,sta smo mi magarci koji volimo Hondu,vrijedas ljude,ja nisam ni jednog Mercedes Ferrari i Renault fana uvrijedio,pa nemoj ni ti ili probaj ne vrijedat!!



        4
        -3

        7
      • Aston Martin
        nando1 Prikaži

        Kic , o čemu ti pričaš ? Pišeš nebuloze !Pa Honda je unazadila Mclaren 3 godine .Ako imalo pratiš F1 , a oćito ju slabo pratiš , Honda je promijenila motora u tri godine više nego neke momčadi guma . Honda je bila nekada pojam ali trebat će godine da to ponovi. Tko tebe vrijeđa , moje je mišljenje da je Renault trenutno bolji motor od Honde . Uostalom na dosta utrka Red bull je s njihovim motorom bio ravnopravan sa Mercom i Ferrarijem a imaju i tri pobjede. Daj se koncentriraj i prije nego što objaviš komentar barem ga pročitaj.



        8
        6

        2
  2. Aston Martin
    nando1 Prikaži

    Stofel je realan i stoji čvrsto na zemlji. Naravno kao svaki sportaš nikad ne odustaje i borit će se do kraja . Tako i treba. Sa mrvicu jačim bolidom mogli bi biti peti na kraju sezone.



    3
    -1

    4
  3. Brazil
    Anonimus4138 Prikaži

    Moj kompa da nema Alonsa ne bi se vi borili,ti si uvijek medu zadnjima,polagao sam ja nade u tebe,ali nista od tebe,volim McLaren kao i Hondu,ali lako je tako pricat,sve je to Alonso izvukao!!



    20
    18

    2

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.