AE
BR

Ricciardo ne traži status prvog vozača u Red Bullu

Daniel Ricciardo odbacuje tvrdnje o ideji da traži status prvog vozača u Red Bullu i da to odgađa potpisivanje novog ugovora.

Red Bullov vozač osjeća da je nekoliko loših utrka omelo njegove pregovore oko budućnosti. Nakon sjajne pobjede na VN Monaka, Ricciardo se nije popeo na postolje na posljednje četiri utrke. Uz to, imao je i konflikt s momčadskim kolegom Maxom Verstappenom na kvalifikacijama za VN Austrije.

Australac inzistira da ne traži status prvog vozača, ali priznaje da loši rezultati u posljednje vrijeme odugovlače pregovore oko novog ugovora.

“Nije da ne želim status prvog vozača, ali meni to ne treba,” kaže Ricciardo.

“Očito je da Max vozi dobro, ali mislim da sam tijekom svakog vikenda nakon Monaka imao neke poteškoće ili malo loše sreće. Kao naprimjer prednje krilo na Paul Ricardu. To me ljuti.”

Od Ricciarda se očekuje da potpiše novi ugovor s Red Bullom pošto je prelazak u Ferrari ili Mercedes malo vjerojatan.

“Nisu sva vrata zatvorena, ali sve je jasnije da će top momčadi zadržati svoje postave. Naravno, to nije u potpunosti sigurno, ali jednostavno je čitati između redaka i shvatiti da neće biti promjena.”

“Ako to neće biti Red Bull, onda ostaju dvije atraktivne opcije. Ali ako ni one nisu moguće, onda će me teško uvjeriti da je neka duga opcija osim Red Bulla bolja za mene. Samo pokušavam biti siguran sa svojim prosudbama,” zaključuje Ricciardo.

Komentiraj

2 komentara

  1. Tuzlaensis Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    “Nije da ne želim status prvog vozača, ali ja to ne želim,” kaže Ricciardo.

    ?!    3

    1
Povratak na vrh

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...

Produlji život portala
Vaše korisničko ime na F1pulsu: