Ricciardo ne traži status prvog vozača u Red Bullu

Izdvojeno

Daniel Ricciardo odbacuje tvrdnje o ideji da traži status prvog vozača u Red Bullu i da to odgađa potpisivanje novog ugovora.

Red Bullov vozač osjeća da je nekoliko loših utrka omelo njegove pregovore oko budućnosti. Nakon sjajne pobjede na VN Monaka, Ricciardo se nije popeo na postolje na posljednje četiri utrke. Uz to, imao je i konflikt s momčadskim kolegom Maxom Verstappenom na kvalifikacijama za VN Austrije.

Australac inzistira da ne traži status prvog vozača, ali priznaje da loši rezultati u posljednje vrijeme odugovlače pregovore oko novog ugovora.

“Nije da ne želim status prvog vozača, ali meni to ne treba,” kaže Ricciardo.

“Očito je da Max vozi dobro, ali mislim da sam tijekom svakog vikenda nakon Monaka imao neke poteškoće ili malo loše sreće. Kao naprimjer prednje krilo na Paul Ricardu. To me ljuti.”

Od Ricciarda se očekuje da potpiše novi ugovor s Red Bullom pošto je prelazak u Ferrari ili Mercedes malo vjerojatan.

“Nisu sva vrata zatvorena, ali sve je jasnije da će top momčadi zadržati svoje postave. Naravno, to nije u potpunosti sigurno, ali jednostavno je čitati između redaka i shvatiti da neće biti promjena.”

“Ako to neće biti Red Bull, onda ostaju dvije atraktivne opcije. Ali ako ni one nisu moguće, onda će me teško uvjeriti da je neka duga opcija osim Red Bulla bolja za mene. Samo pokušavam biti siguran sa svojim prosudbama,” zaključuje Ricciardo.


Odgovor

2 komentara

  1. Ross Brawn
    Tuzlaensis Prikaži

    “Nije da ne želim status prvog vozača, ali ja to ne želim,” kaže Ricciardo.

    ?!



    3
    2

    1

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.