Gaslyju dosta “us*anih kazni”

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 1 min 2 komentara

Pierre Gasly kaže da mu je dosta “usranih kazni” u Formuli 1 nakon što mu je FIA poklonila 5 dodatnih sekundi na završno vrijeme zbog čega je izgubio deseto mjesto.

Podsjećamo, Toro Rossov vozač se u posljednjim krugovima borio sa Sergijom Perezom tijekom čega je došlo do kontakta, a suci su procijenili da je Gasly bio krivac za to.

“Pet sekundi kazne, smiješno,” napisao je Gasly nakon utrke.

“Svakog vikenda vidimo dodire koji prolaze bez kazne, to je dio utrkivanja i to čini stvari uzbudljivima! Bitka je bila bliska, uživao sam. Pustite nas da se utrkujemo i prekinite ovo sranje s kaznama! Nastavit ću se boriti.”

Perez je podržao suce i rekao da je ostavio dovoljno mjesta Gaslyju:

“Gasly me izgurao sa staze. Dao sam mu dovoljno mjesta, ali to nije bilo dosta. Svejedno smo se dotaknuli i izgubio sam mjesto,” kaže Perez.

“Vjerujem da je to bio nekorektan potez. Drago mi je da je FIA poduzela mjere za kažnjavanje Gaslyja zbog čega sam dobio svoj 1 bod natrag.”


Odgovor

2 komentara

  1. Kimi Raikkonen 7
    Hydroid prime Prikaži

    Ne znam. Nisam za kaznjavanje ali opet sa druge strane ako nema kazni mnogi vozaci bi se poceli ponasati kao Verstapen koji i ovako ne dobije kaznu i onda smo opet svi bjesni. Treba to nekako vise regulirati jer postaje sve veci problem



    10
    8

    2

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.