F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Video: Brundle testirao bolid Force Indije i – razbio ga!

Ante Vetma

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj

7 komentara

 1. Honda zekohonda Donator Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  na kojoj minuti/sekundi je ‘krš’?


  0

  0
 2. Bmw PAJO Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  3.40 ,ništa strašno samo je oštetio prednje krilo


  0

  0
 3. Kush Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

  koji telac, dobro, bar je skužio razliku i ponovio uvid u svoje dosege, kada objašnjava kako bi senna i šumi voljeli ove igračke na volanu bolida.
  istina je da su auti lakši za voziti fizički, ali su teži psihički, moraš puno informacija znati, i znati ih iskoristiti dobro, zato su gluposti priče o ukidanju radija, kao da lansiraš space shutlle bez kontrole od 100 spec. inžinjera, nije to izvedivo.
  a i to što je lako brzo voziti kroz zavoj, ne znači da ih je lako kontrolirati, kako je i priznao, a i aktaulni vozači, pa i najbolji to dokazuju, na 5:40 otprilike, kada ulazi u box se vidi koliko je nesiguran, skrenuo je tako rano da bi prošao kroz sve garaže prije nijhove, a po kretanju je toliko proklizavao kao da je na travi,uostalom ništa neobično da je u modernom autu nemoćan, kada je bio i u karijeri prosiječan vozač, i to širi prosijek, ali eto pobijedio je ipak tri puta, mislim, ali je i startova imao hrpetinu, i sramotio se na puno banalnijim stvarima od vožnje ovakvog auta, pa nije ništa extra, i izlet je bio pri maloj brzini – glupo je to, jer je logično da bi mlađi vozači bili bolji što se tiće performansi i ekskluzivnosti snimke, ali su kao novinari niže i nemogu dobiti tu priliku, volio bih neku sredinu godina i iskustva, recimo DC, ali škot nije u njihovom jatu, svejedno dao bih tu priliku nekom drugom, ali su ostali njihovi stariji vozači ipak sa malo više ponosa, i ne žele biti ismijavani radi televizije, brundele dežurno tele.. :)


  0

  0
  • Bmw Marko Rakić novinar Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

   Mala ispravka kolega, vjerojatno si pomiješao. Johny Herbert ima tri pobjede u svojoj karijeri, dok Brundell nema niti jednu. Zbog Schumija si ih vjerojatno pomiješao. Inače, slažem se za Martina, posljednjih godina je postao klaun, i vrlo je naporan kada priča o Hamiltonu…


   0

   0
   • Kush Negativno ocijenjen komentar. Prikaži

    Ma da, nemam pojma koliko, znam da je prosijek totalni, ali se sjećam sa sky-a da je pisalo kad izvještavaju ispod imena njihov skor, prije, ako je Herbert klasa za njega, a jest, o čemu pričamo, a klasa iznad je i kao novinar, razmisli prije nego kaže, i nije zaljubljen u lewisa, što si u pravu, već postaje naporno koliko forsira nekad :thumbs:


    0

    0