F1puls dio troškova podmiruje prikazom reklama. One nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da na ovoj stranici onemogućite AdBlock. Hvala.

Pirelli odabrao gume za VN Italije

Crankshaft

Korisnički panel

Obavijest

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Hvala.

Najnovije s foruma

Forum portala je otvoren samo za članove. Molimo, registrirajte se.

Ekskluzivni dobavljač guma za Formulu 1 je odabrao mješavine koje će vozači i momčadi imati na raspolaganju na VN Italije. Radi se o medium, soft i supersoft opciji.

Kao što je uobičajeno i sportskim pravilnikom definirano, momčadi će jedan set najmekše mješavine morati sačuvati za treću kvalifikacijsku rundu, a to je supersoft. Oni koji se kvalificiraju u Q3, moći će ju koristiti, dok će ostalih 10 vozača taj set imati sačuvan za utrku.

Isto tako, momčadi moraju sačuvati jedan set preostale dvije mješavine (srednje tvrda i mekana opcija) za utrku, od kojih samo jedna mora biti iskorištena u jednom stintu.

Trkaći vikend u Italiji na rasporedu je od 31. kolovoza do 2. rujna.

Podrži F1puls

Ljudi poput vas sve češće podržavaju neovisne organizacije poput F1pulsa koje se odupiru clickbait naslovima i drže civiliziranu razinu komentiranja. Kako bismo nastavili raditi to što radimo - pozivamo i vas da pomognete.

Naš zadnji Donator je: limitmaker1, Kvarner45.
Donirajte i vi slobodan iznos na PayPal

Primijetili smo da koristite AdBlock. Razumijemo, ali F1puls je toliko posjećen da su mjesečni troškovi servera jako visoki.

Dio tih troškova podmirujemo samim prikazom reklama, a one nisu napadne i ne morate klikati ako vas ne zanimaju. Stoga molimo, razmislite da ga na ovoj stranici onemogućite. Ako želite u potpunosti ukloniti reklame, možete postati donator portala. Hvala.

Komentiraj