Sainz: Nismo očekivali sedmo mjesto

Vijesti

Renault je na svojoj domaćoj utrci uspio stići do posljednjeg dijela kvalifikacija zahvaljujući Carlosu Sainzu. Španjolac je bio sedmi najbrži i za današnju VN Francuske ima dobru poziciju. Nico Hulkenberg nije uspio proći u Q3 i danas će startati 12.

Carlos Sainz

“Jako sam sretan s ovim rezultatom. Imali smo vrlo pozitivne kvalifikacije što se tiče performansi. Nismo očekivali sedmo mjesto, ali napravili smo sjajan posao i iskoristili šansu. Radujemo se utrci gdje ćemo ciljati na start bez problema, a nakon toga ćemo pokušati imati što bolji nastavak. Prvo moramo vidjeti kakvo će biti vrijeme. Uvijek je zanimljivije kad su promjenjivi ili kišni uvjeti, uživam u tome. Nadam se da možemo do dobrog rezultata pred domaćom publikom.”

Nico Hulkenberg

“Razočaravajuća pozicija, ali sretan sam sa svojim krugom. Izgubio sam desetinku u devetom zavoju s preupravljanjem, a to se događa kad voziš na limitu. Nisam pronašao harmoniju koju obično imam s bolidom, malo se mučim. U tijesnoj borbi u sredini poretka potrebno je imati pouzdanost u bolid, a ako to nemate, onda je to dovoljno da ne prođete u Q3, kao ja danas. Startamo 12., znači da možemo napraviti nešto sa strategijom. Imamo veliku podršku navijača i zbog njih ćemo pokušati biti bolji u utrci. Vjerujem u nove bodove.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.