Bottas: Imamo novi motor, ali još nismo isprobali puni potencijal

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 3 komentara

Vozači Mercedesa otkrili su da je Mercedes u oba svoja bolida danas na slobodnim treninzima imao novu specifikaciju motora.

Lewis Hamilton bio je najbrži na 1. i 2. treningu, a nove motore, turbopunjače i MGU-H su uzele i Williams i Force India.

Međutim, Valtteri Bottas je prije problema s curenjem vode uspio odraditi samo 7 krugova danas poslijepodne:

“Ja sam odradio samo 7 krugova, a onda smo imali problem koji trenutno istražujemo. Nažalost, to znači da nisam isprobao duže stintove.”

“Danas smo imali novi motor pa sam osjetio da je zaista dobro i svježe, ali još nismo koristili puni potencijal, to ćemo tek vidjeti.”

“Moramo istražiti razlog curenja vode, ali vjerujemo da ćemo nastaviti koristiti novi motor. Izgledali smo kompetitivni tijekom oba treninga danas, ali znamo da Ferrari drži karte blizu sebi petkom.”

“Idemo vidjeti što nas čeka sutra i u nedjelju.”

Tehnički direktor James Allison kaže da je ekipa “pomaknula planine” kako bi spremila nadogradnju pogonske jedinice na vrijeme. Podsjećamo, plan je bio donijeti je već u Kanadu, ali u tome nisu uspjeli.

Lewis Hamilton je zahvalio ekipi:

“Osjećaj novog motora je čist i svjež, ali nećemo zaista znati koliki je puni potencijal dok sutra svi ne pojačaju svoje motore.”

“Zahvalan sam za naporan rad svih u Brixworthu. Zaista su jako pritiskali kako bi ovaj motor bio spreman,” zaključuje Hamilton.


Odgovor

3 komentara

  1. Ferrari
    jura718 Prikaži

    samo da ne budu sada pola sekunde brži, kao u prijašnjim sezonama, i biti će uzbudljivo…ponajviše kvalifikacije, o trci ne bih previše, bojim se još jedne procesije



    5
    -1

    6
  2. Mattia Binotto
    SamoFerrari Prikaži

    Ovo je Lewisov vikend?



    10
    2

    8

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.