Leclerc: Lijepo je primiti komplimente, ali trudim se da to ne utječe na mene

Izdvojeno

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 3 komentara

Charles Leclerc kaže da ne sluša previše komplimente na svoj račun koje je nedavno primio od četverostrukih svjetskih prvaka – Sebastiana Vettela i Lewisa Hamiltona.

Već smo ranije pisali da su Vettel i Hamilton rekli kako je čitav “hype” oko Leclerca potpuno opravdan. Osim njih, riječi hvale su imali i Nico Rosberg i Felipe Massa.

“Osjećaj je nevjerojatan,” kaže Leclerc.

“Kad vam takva četiri vozača daju komplimente i kažu pozitivne stvari – to je ludo. Uvijek je poseban osjećaj čuti pozitivne stvari.”

“S druge strane, ne slušam to previše i pokušavam se fokusirati na posao. Ima još puno područja na kojima se mogu popraviti.”

“Kad sam izvan bolida jako ih poštujem i čast mi je čuti takve stvari. Kad sam u bolidu, kad imam kacigu – ne mislim ni o kome.”

“Te stvari nestanu i svaki vozač je samo vozač.”

Leclerc je odustao iz utrke u Monaku nakon što su mu kočnice otkazale i uništio je pritom utrku Brendonu Hartleyu koji se u tom trenutku našao ispred njega. Prije toga je imao dvije utrke u bodovima, uključujući 6. mjesto u Azerbajdžanu.


Odgovor

3 komentara

  1. Pierre Gasly
    Perica9 Prikaži

    Skromno , ali ipak malo laže jer je to gotovo nemoguće…



    6
    5

    1
  2. Ferrari
    Markozaja Prikaži

    Bit ce mali dobar ak nastavi putem kojim je krenuo..takve klince i treba hvalit..a ne verstapena koji razbija sve redom..samo sto je sva prilika da cemo njih 2 gledat u buducnosti u borbi za naslov..ja vec znam koga cu podrzavat između njih 2 :D



    8
    8

    0
  3. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Znaci neces se maknit vetellu s sauberom ko ocon hamiltonu? Ja san siguran da nece, a ako se makne svi ce govorit kako nije u redu dok je u redu da se time sluzi mercedes… Lec sretno nadan se brzo u crvenom bolidu :D



    2
    0

    2

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.