Haas odlučuje o vozačkoj postavi za 2019. nakon ljetne stanke

Izdvojeno

Momčad Haasa će nakon ljetne stanke krenuti s razgovorima oko vozačke postave za sljedeću sezonu.

Haas je nakon šest utrka na osmom mjestu u poretku konstruktora s istim brojem bodova kao i Toro Rosso. Međutim, dojam je da američka momčad ima bolid za viša mjesta. Puno bodova izgubljeno je u Australiji, a Romain Grosjean također im nije pomogao na početku sezone. Prošlog vikenda u Monaku ostali su bez bodova jer jednostavno nisu imali brzine.

Kevin Magnussen osvojio je svih 19 bodova, a Grosjean, iako je imao prilike, nije došao ni do jednog.

Šef momčadi Guenther Steiner kaže da trenutno imaju važnijeg posla od biranja postave za sljedeću godinu, no zadovoljan je poslom kojeg odrađuje Magnussen.

“Nećemo razgovarati o postavi prije završetka ljetne stanke. Trenutno nam to nije na umu i nema smisla o tome razmišljati jer se ništa ne događa.”

“Fokusirani smo na to da osvojimo što je više moguće bodova zato što smo ih već mnogo izgubili i to moramo nadoknaditi. Imamo bitnijih stvari od razmišljanja o vozačima.”

Steiner je još jednom prokomentirao Grosjeana. Na pitanje je li Francuzovo mjesto u momčadi pod upitnikom, Steiner je rekao:

“Nismo se bavili time. Napravio je greške, svjestan je toga. Mora se izvući iz toga, a onda ćemo vidjeti. Nismo pričali s drugim vozačima jer će to utjecati na Romainovo samopouzdanje, i kako da se onda oporavi? Dajemo mu šansu. Bio je dobar prema nama, isto tako mi pokušavamo biti dobri prema njemu i onda ćemo vidjeti. Nadajmo se da će se poboljšati,” zaključuje Steiner.


Odgovor

1 komentar

  1. Renault
    Vedran Kristić Prikaži

    Sviđa mi se ovaj Steiner u zadnje vrijeme. Uglavnom mu je svaka na mjestu.



    5
    4

    1

Pročitajte više o idućim temama:

Reagirajte na ovaj sadržaj:

Novo na forumu Otvori

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.