Brawn se ispričao zbog problema s F1 TV-om

Jedan of šefova Formule 1, Ross Brawn, ispričao se zbog brojnih poteškoća koje su obilježile prvi F1 vikend tijekom kojeg je bila na raspolaganju nova streaming usluga.

Kao što smo već pisali o tome, navijači diljem svijeta bili su frustrirani s mnogobrojnim problemima oko F1 TV-a koji je morao zaživjeti još na početku sezone, ali postao je aktivan tek uoči VN Španjolske zbog testiranja.

Navijačima je obećano da će im novac biti vraćen, a nadležni će pokušati popraviti uslugu do VN Monaka.

Brawn je nakon utrke u Barceloni priznao probleme i ispričao se.

“Priznajem da društvene mreže nisu veliki dio mog života, ali cijenim njihovu važnost u smislu da s njima možemo doprijeti do nove publike, pogotovo one mlađe.”

“U Barceloni su debitirale tri nove inicijative: F1 TV, Twitter Live Show i F1 Vision, najnapredniji sustav na kojem se može pratiti utrka.”

“Pokretanje F1 TV-a nije bilo lako, želim se ispričati našim navijačima. Međutim, povlačimo ovaj sport s mjesta gdje ni jedna od tih inicijativa nije postojala i taj ćemo cilj ostvariti.”

“Na neki način to je ono što Formula 1 zapravo i jest, sport gdje se s najnovijom tehnologijom stvari razvijaju u pokretu i na stazi. Mi smo kod toga u prvom redu i cilj nam je pokretanje najvećeg spektakla na svijetu i želimo vas povesti s nama.”

“Imamo nove kutove kamera, potpuno novi grafički dizajn koji se stalno razvija i novu grafiku za halo koja je uspjela malo sakriti novu zaštitu našim gledateljima i navijačima.”

“Tu je i posebno napravljen mikrofon koji služi za poboljšavanje zvuka pogonskih jedinica. Također i intervjuiramo vozače odmah nakon kvalifikacija, neposredno nakon velike borbe. Isto radimo i nakon utrke, donosimo emocije vozača na ekrane širom svijeta,” zaključio je Brawn.

F1puls je otvorio svoj webshop. Jednostavno, brzo i jeftino do majica s F1 motivima.Leave me alone!- Pogledaj majice i cijene
- Najprodavanija majica

Komentiraj

Povratak na vrh

Čitaj portal bez reklama i doniraj za život servera

Vaše korisničko ime na F1pulsu:

Anketa

Kad ste počeli gledati Formulu 1?

Rezultati

Loading ... Loading ...