Wolff: Borba u vrhu poretka bit će još intenzivnija

Izdvojeno

Na prošloj utrci, VN Azerbajdžana, momčad Mercedesa stigla je do prve pobjede sezone. Uoči dolaska u Europu, Ferrari je na dvije pobjede, a Red Bull je, kao i njemačka momčad, slavio jednom.

Mercedes je na drugom mjestu u poretku konstruktora, ali Lewis Hamilton vodeći je među vozačima. I dok će sve momčadi donijeti poboljšanja za VN Španjolske, prema onome što smo vidjeli na početku sezone, čini se da aktualni prvaci moraju raditi više no ikad kako bi ostali na vrhu.

“Nakon uzbudljivog starta u 2018., sada dolazimo do europskog dijela sezone s utrkama kao što su Španjolska i Monako koje predstavljaju drugačije izazove od onih na prošlim utrkama. U Barceloni je teško pretjecati, a u Monaku još teže. Kvalifikacija će biti ključne za dobar rezultat u utrci. Svaka će momčad naporno raditi kako bi izvukli što više performansi iz svojih bolida u kvalifikacijama.”

“Utrke u Europi također označavaju početak uvođenja većih nadogradnji na bolidima. Ovo je prvi korak u utrci razvoja bolida koja bi mogla potrajati do kraja sezone. Bit će zanimljivo vidjeti koliko performansi ekipe mogu pronaći sa svojim nadogradnjama i kakav će utjecaj te nadogradnje imati na rang momčadi – kako u vrhu poretka, tako i u sredini.”

“Iz Barcelone imamo mnoga sjećanja, ali neka nisu lijepa. Dvostruko odustajanje 2016. je jedno od njih, ali tu je i dramatična pobjeda Lewisa prošle godine kada je na stazi prošao Vettela za vodstvo.”

“Nadamo se da će ovogodišnja VN Španjolske biti dobra utrka za nas, ali znamo da će biti teško. Prve četiri utrke su pokazale da će se troboj nastaviti,  a intenzitet će biti još veći,” izjavio je Wolff.


Odgovor

5 komentara

  1. Michael Schumacher
    VRSV546 Prikaži

    Kimi i botas izgledaju dobro realno mogu krast bodove ovoj dvojici a redbull se nemoze otpisat ricci ce krast bodova dok ce onaj kostat druge bodova jos



    3
    3

    0
  2. Blue Flag
    BrrZiiii Prikaži

    nema niš od toga toto. ove godine ste fulali, odnosno drugi su vas prestigli novim rjšenjima i materijalima



    4
    2

    2
  3. Pirelli Hard
    Monty Prikaži

    Ove sezone dajem prednost Pirelli-Benz timu. :facepalm:



    5
    1

    4
  4. Ferrari
    pro5i vilin konjic Donator Prikaži

    “Tvi momčadi u vhu povetka, boba će se intenzivivati”

    Toto Wolff



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.