Ericsson: Imat ćemo puno bolje rezultate kad popravimo kvalifikacijsku formu

Vijesti

Ante Vetma

Prije 6 godina 2 min 0 komentara

Marcus Ericsson kaže da Sauber ove godine još nije uspio savladati sve trikove i zamke novih Pirellijevih guma. Najveće probleme imaju na mekšim komponentama u kvalifikacijama, pa zbog toga pati njihova forma subotom.

“Očigledno je da se puno više mučimo u jedom brzom krugu nego u cijeloj utrci. Charles [Leclerc] je odradio vrlo dobre kvalifikacije, ali još uvijek mislim da smo jači u uvjetima utrke.”

[vozac broj=”9″ ime=”Marcus Ericsson” momcad=”Sauber” sezona=”2018″]

“Još uvijek se mučimo s mekšim komponentama. Imam neki osjećaj da još nismo pronašli način kako da ih optimiziramo. To je za mene glavni prioritet jer moramo pronaći još brzine subotom. Zaista mislim da nedjeljom imamo dobar bolid za borbu u sredini poretka.”

Charles Leclerc je to i pokazao u Bakuu prije tjedan dana kad je na samom početku utrke došao do bodova i nije ih ispuštao do cilja.

“Charlesov tempo je bio zaista dobar u odnosu na bolide pokraj njega. Osjećam se pouzdano da možemo odraditi dobre utrke ako budemo imali bolje startne pozicije.”

“Očigledno, ovih dana morate imati dobru startnu poziciju. Prema tome, analizirat ćemo, raditi naporno i proučiti kako možemo učiniti još taj jedan korak u kvalifikacijama.”


Odgovor

Trenutno nema komentara.
Budi prvi koji će napisati komentar!

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.