Verstappen: Otac mi je najveći kritičar

Izdvojeno

Max Verstappen kaže da je njegov otac i bivši F1 vozač Jos Verstappen njegov najveći kritičar u Formuli 1 nakon nekoliko incidenata koje je Nizozemac imao na prve četiri utrke sezone.

Verstappen se nalazi na poprilično lošem osmom mjestu u poretku vozača s 52 bodova zaostatka u odnosu na vodećeg Lewisa Hamiltona. Red Bullov vozač u novu je sezonu ušao s mnogo grešaka i incidenata.

[vozac broj=”33″ ime=”Max Verstappen” momcad=”Red Bull” sezona=”2018″]

U Australiji je završio kao šesti poslije izvrtanja u ranoj fazi utrke. Nakon udesa u kvalifikacijama, u Bahreinu je imao dvoboj s Hamiltonom. Najbolji rezultat je ostvario u Kini, ali i tamo je imao okršaj sa Sebastianom Vettelom. Vrhunac je stigao prošlog vikenda u Bakuu kada je morao odustati zbog udesa s momčadskim kolegom Danielom Ricciardom.

Kada je bio upitan oko komentara njegovog oca da mora više misliti u izravnim dvobojima, Verstappen je rekao:

“Moj otac je i općenito najveći kritičar na svijetu, a ne samo moj. Ako se mogu nositi s njim, onda se mogu nositi sa svakim.”

“Nitko nije savršen, uvijek se možeš poboljšati. Sretan sam što mogu slušati i napredovati kao i svi ostali. Takve situacije naprave od tebe boljeg vozača.”

Nizozemac je dodao kako pokraj svog oca također priča i s Helmutom Markom, jer kako Verstappen kaže, Austrijanac razumije utrkivanje.

“Razgovaram s mnogo ljudi, ali naravno da mi je otac najbitniji. Također razgovaram i s Helmutom zbog toga što i on razumije utrkivanje.”

“Naravno da moram razmisliti o sebi. Na kraju dana, mogu razgovarati s puno ljudi, ali najvažnije je da razumijem samog sebe.”


Odgovor

6 komentara

  1. Mclaren
    KERS Prikaži

    Potjeraj starog dalje od boxa..bit ce ti bolje.



    12
    11

    1
  2. Charles Leclerc 16
    ferarista Prikaži

    ima tata odgojne metode kako prema majci tako i prema sineku ??



    8
    6

    2
  3. Ferrari
    ferrari1984 Prikaži

    Jedina metoda mu je izgon iz F1…
    Nema tu pomoci jer decko iz utrke u utrku radi sve veca sr…a bez ikakvih sankcija…



    4
    0

    4
  4. avalon Prikaži

    nije kritika uvik negativna , može bit i pozitivna . možda jos upravo takve daje sinu . npr “tako sine , bravo . vidiš da “prolazi” bez posljedica ! “stisni” ih još jače da kad te vide u retrovizorima noga automatski malko popusti gas zboga panike . čak kad si i ispred da više razmišljaju o kočenju zbog tvojih promjena pravca i kočenja nego o preticanju . ako se i razbiješ katkad who care , “nabit” ćeš imiđ koji će se u nadolazećim sezonama sigurno isplatit . ne boj se , FIA , marko i ja smo iza tebe” malo šale ali ljudi kažu da u svakoj šali ima po istine ;)



    1
    1

    0

Bok, internet se promijenio. Sadržaj, vrijeme, znanje i rad uložen u portal koštaju i bez vaše pomoći - ove zajednice više ne bi bilo.

Ako cijeniš što radimo svaki dan već 8 godina, podrži nas tako da postaneš pretplatnik ili doniraš iznos po volji.

Pretplati se Doniraj jednokratno

Stvaramo uspomene zajedno!

Formula 1 je najbrže rastući sport na planetu, a Pulsmedia najaktivniji hrvatski sportski portal.

Kontaktiraj nas

Medijska prava

Sve fotografije vlasništvo su ekipa Formule 1 ili Pirelli media centra.

© Pulsmedia, guramo od 2015.